reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

mnie (może dlatego ze mam mało włosków) nic nie boli ::) ;D a nakładke masującą sciągam bo wtedy więcej włosków wyrywam ;D

reklama
didi pisze:
mamy mieszkanko..:D..Piotrek wlasnie podpisuje papierki w agencji..:D..mieszkanko ma 2 lazienki ..2 sypialnie livingroom razem z kuchia..:D ..ale  sie ciesze. :D..
To dobra nowina! 2 lazienki sa super! Ja bardzo sobie chwale.

Moje dziecko tez lubi piloty, komórki ale kable to jej pawdziwa pasja. Wlasnie tarmosi kabelek od aparatu do kompa i mam spokój.

Steffi super wygladaliście z Kubiszonkiem na chrzcinach a mąż też zle słabo widać

Karolek
jak zwykle cudowny i ta karnacja hmmmmmmmmm

Maksio to wykapana ketsa nawet ten sam nieśmiały uśmiech - czyli już nie muszę pisac że sliczny bo wszyscy wiedzą żę mamusia śliczna :laugh: :laugh: :laugh:

A rozrabiak Al jest poprostu przecudny i jeszcze te teksty mamusine powalają :laugh: :laugh: :laugh:
Filipcio też wychedł jak prawdziwy menczyzna ( błąd celowy ;) :laugh:) i cudnie macha

A ja teraz z innej beczki
Wanda kupiłam od tej babki z allegro cienie 2x 2 kolorki kredkę i eyeliner za wszystko 20 zł z przesyłką :laugh: :laugh: :laugh: wczesniej za sam eyeliner płaciłam więcej :-[ :-[ :-[ i normalnie jest super cienie boskie w ogóle nie sklupiaja się i cały czas są od rana idelne. eyeliner też rewelacja tylko kredka troszkę twardsza niż ta co mam ale też OK
Szkoda przepłacać czasem naprawdę
a co ty jeszcze od niej masz i mogłabyś polecić ?

no właśnie wkleiłam foty.....jakie miałam, dopiero dostanę więcej jak się z kuzynem swoim spotkam....bo on cykał sporo zdjątek

a tak wogóle to chciałam oznajmić że moje dziecię od dnia chrzcin chodzi he he... nie samo ale trzymane za rączki... przekłada nóżki w takim tempie że szok...normalnie jak Kacperek Fuczakowy:) natomiast z raczkowaniem coś mu nie idzie....umie ale nie bardzo ma ochotę
no i ostatnio sam wstał z pozycji siedzącej.. parę razy w łóżeczku i w wanience w czasie kąpania też dźwiga kuper do góry

reklama
Do góry