reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wybaczcie ze nie nadrobie.Dzisiaj cały dzień zakupow,sprzatania,prasowanie i pakowania.jeszcze nie wszystko spakowalismy.Chcielismy wziasc jedna torbe,a wyszly 2 torby,3 troszke mniejsza i plecak(duzy) :) i jeszcze sie zastanawiam nad jednym plecaczkiem...a i dodam ze koc bierzemy osobno i materac i jeszcze troszke rzeczy dajemy szwagierce zeby nam spakowali do siebie(tez jada z nami)
Na dodatek złapało mnie straszne przeziebienie,wiec na noc biore polopirynke i mam nadzieje ze bedzie ok.

No wiec chcialam sie z wami pozegnac tylko i wrocę do was w poniedzialek wieczorem lub we wtorek zajrze.Macie za mną tęskniec i przywitac mnie transparentami.  ;D

Cyprysiowa a juz myslałam że cie Didi spakowała w te pudła czarne :laugh: :laugh: :laugh: - patrz zdjęcia w albumie - ten nasz wątek

Karina -a moze wyrzuciłaś je przez okno??heheh -kuknij ;D ;D ale faktycznie cżłowiek odruchowo różne rzeczy robi!!!ale skąd u mnie ten odruch?????................................................aaa, chyba juz wiem :D jednak jest tabletka którą zażywam codziennie

Sorbuś
- kurcze- od 3 w nocy ::) ::) ::) ::) szacuneczek dla męża

Cyprysiowa - ja juz tęsknie - udanego wyjazdu :-* :-* :-* :-* i nie choruj

sorbek didi chciala mnie spakowac w paczke 50 kg. ja mowilam ze chyba przekrocze wage i mnie przez granice nie puszcza to mowiła ze zrobimy maly oswiecimek ale chyba stwierdziła ze z moim cielskiem to nawet oswiecimek nie pomoze wiec nie poleciałam :D ;D

HEJKA

Paula pewnie kiedyś skorzystam z nagrody  ;)

w takim razie po raz ostatni do roczku  ;)
wszystkiego najlepszego wszystkim dzisiejszym solenizantom  :-* :-* :-* :-*

no nie moge z tych waszych tekstów prosze więcej nic takiego nie pisać bo popierwsze mam monitor zapluty i jeszcze nie daj boże obudze Ewunie  ;)

Cyprysiowa pewnie że będziemy
Moskito a dla szefa kopniaczek by sie zdał :laugh: :laugh: :laugh:

Cyprysiowa
ale przeca na diecie byłas :laugh: :laugh: :laugh: i Lide brałaś no trudno sopot musi wystarczyć :D :D :D

Widze żę wszystkie za to Apel albo zakaz ;) :laugh: :laugh: :laugh:- Karina ;D - składania życzeń do roczku

A teraz spadam DOBRANOC

reklama
Do góry