reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Dobranoc - śpijcie spokojnie do rana.
Nathalie
Fan(ka)
Didka znasz jakiegoś darmowego dobrego firewalla?
uf....................nadrobilam wszystko to te sobie poszly ach......ja tez jestem za nie skladaniem zyczonek
Wanda no to musialas sie niezle wkurzyc skoro ja wysylasz spowrotem, ciekawe czy jest gorsza od mojej tesciowej : :
fajne te teksty wszystkie ale sie usmialam az myslalam ze Ole obudze.Jutro ide z Ola do neurologa 3majcie kciuki zeby bylo oki.
Cyprysiowa lecz sie
Wanda no to musialas sie niezle wkurzyc skoro ja wysylasz spowrotem, ciekawe czy jest gorsza od mojej tesciowej : :
fajne te teksty wszystkie ale sie usmialam az myslalam ze Ole obudze.Jutro ide z Ola do neurologa 3majcie kciuki zeby bylo oki.
Cyprysiowa lecz sie
wiolus pisze:spowrotem,
ide spac TRAGEDIA :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :laugh: :laugh:
A
aOLA
Gość
my tez od 6.30 juz nie spimy
tez jestem za nie składaniem zyczeń
A jesli chodzi o błędy ort to czasami łapie sie za głowe co napisałam Ostatnio przeglądałam moje posty i odkryłam że napisałam lekaż
kurcze ja która z lekarzami pracuje : ;D
tez jestem za nie składaniem zyczeń
A jesli chodzi o błędy ort to czasami łapie sie za głowe co napisałam Ostatnio przeglądałam moje posty i odkryłam że napisałam lekaż
kurcze ja która z lekarzami pracuje : ;D
didi
Fanka BB :)
Siemanko..
zasnelam razem z dzieckiem ktore obudzilo sie po 22 i spac nie chcialo.. no i jak juz sie polozylam to zasnelam..
KAmilus szczesliwej i udanej podrozy no i superasnego pobytu....jak pokazesz sie na BB we wtorek to mnie juz nie bedzie wiec buziaki dla twojej rodzinki..
Natalia.. ..musialabym poszukac..
zasnelam razem z dzieckiem ktore obudzilo sie po 22 i spac nie chcialo.. no i jak juz sie polozylam to zasnelam..
KAmilus szczesliwej i udanej podrozy no i superasnego pobytu....jak pokazesz sie na BB we wtorek to mnie juz nie bedzie wiec buziaki dla twojej rodzinki..
Natalia.. ..musialabym poszukac..
reklama
didi
Fanka BB :)
aaaa i jestem za nieskkadaniem teraz zyczeni bo naprawde jak beda te prawdziwe 1 w ich zyciu to nie bedzie efektu..
Podziel się: