reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witajcie :)
Nie mam czasu nadrabiac i pewnie do końca tygodnia mało mnie będzie albo i wcale :( Chrzciny zbliżają się wielkimi krokami a dziś jeszcze jedziemy odebrać ciocie z lotniska i na przywilatny obiad do babci (prababci Kacperka) więc pewnie pół dnia sie zejdzie. Odezwe się w poniedziałek.

Pzdrawiamy gorąco. Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków a szczególnie dla solenizantów!!!
:-* :-* :-* :-* :-*​

Papa

Dzień dobry bardzo

No właśnie wreszcie żeście pomyślały o tych comiesięcznych urodzinkach uffffffff...... (no właśnie Asik my o tym gadałyśmy na spotkanku)

A ja tak sobie właśnie myślałam jak Paula pisze że jej nie będzie za bardzo do końca tygodnia....... przecież Steffi miała w tą niedziele chrzciny...no tzn Kubuś dokładniej ;)....i nawet sie pojawiła od tamtego czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja ciekawa jestem jak tam było...

No i nie wiem co tam jeszcze chciałam bo takie płodne jesteście w tym pisaniu że nie ma mowy żeby to nadrobić..... innej rady nie ma tylko na dieżąco można tu wskoczyć bo inaczej to jakiejś flustracji można dostać........

Ketsa no własnie dlatego to napisałam bo wiedziałam żę nie tylko ja tak uważam a jeszcze i natalia mi pomogła :laugh: :laugh: :laugh:

Steffi no własnie gdzie foteczki :mad: bo sie pogniewamy ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Hej my też własnie wstaliśmy :laugh:

Czyli ustalone- pierwsze zyczonka dopiero na roczek :)

Cyprysiowa już nie przeczyta ale zyczę udanego wypoczynku :laugh:

Mój Filip ogląda z chęcią krecika , ta czeska bajke z czasów naszego dzieciństwa , też patrzy w telewizor jak zaczarowany :D

Tłumacza znalazłam , będe miała tłumaczenie na sobote ufff :laugh:

Ateraz idę na śniadanko i kawkę oczywiscie :D

A tu cisza ..................
Upał, skwar - wykańcza
Ja za 30 minutek koncze pracę i pędze do córy...........
Na balkonie będziemy się chłodzić hehe w wanience (basenika jeszcze nie mamy)

Pozdrawiam

ja przelotem ;)
widze, ze nie skladamy juz zuczonek - no i dobrze ! bo glupio mi bylo jak nie mialam czasu wejsc i nawet zyczonek zlozyc i efekt bedzie lepszy jak nasze maluchy beda roczek konczyly ;D
u Nas dzis duchota - w nocy spac nie moglam ::)
zdjecia w galeryjce na biezaco ogladam - superasne !
Kamila do Sopotu wybyla ??? ale ma fajnie - niech wypocznie !
moze dzis dojdzie reszta kartek ???

Hello lasencje....
właśnie czekałam aż sobie któraś o mnie przypomni... he he... >:D >:D
a tak na serio to siusiam śliweczki bo wczoraj wybył ostatni pochrzcielny gość i pomimo że nagle zrobiło się tak dziwnie pusto to nareszcie mogę złapać oddech

a jak było????? sama nie wiem od czego zacząć .....może po kolei....i w skrócie

Ponieważ mieliśmy zamówionego kucharza który wszystko przygotowywał i obsługiwał całą imprezę więc trzeba było mu powiedziec ile będzie osób więc dzwonię do teściów i pytam kto przyjedzie....a teściowa się pyta gdzie robimy chrzciny? więc jej odpowiadam że u rodziców w Krakowie (rzut beretem od kościoła w którym były chrzciny) a ona na to że jak tam to ona nie przyjedzie.... no myślałam że zagotuję.... nie wiem po co były te teksty jak i tak przyjechała.....no ale to tak tylko a'propos teściowych

co do samego chrztu to Kubuś dał popis w kościele nieziemski... wytrzymał spokojnie może przez pierwsze 15 minut a potem gadał, piszczał, płakał.... no cyrk na kółkach.....aż przy namaszczeniu ksiądz do niego puścił tekst "Kuba uspokój się bo wyjdziemy" he he.... spokojny był tylko jak stał albo jak bawił się karteczką

Na szczęście pogoda była wymarzona, zero słońca tylko przyjemny chłodek więc normalnie można było oddychać..... wkleję zaraz kilka fotek.....

steffi wymarzona tesciowa :laugh: ale teksta puscila :laugh:
Kuba marudny powiadasz - mysle, ze dlatego jednak chrzciny najlepiej wychodza jak szkraby malutkie bo najczesciej przespia impreze ;) ;D
ale fajnie z tym kucharzem mieliscie ;D

reklama
tez mam tak jak Wy - nic nie widac chocbym sie 2 tygodnie nie golila ;D
ja sama do depilatora nie moge sie przekonac - straszny bol - ale ja z wrazliwcow jestem ::)
dlatego jak Paula uzywam maszynki zwyklej i moje kolezanki nie moga na to patrzec ::)
Magi postaw na brauna - mysle, ze maja najwieksze doswiadczenie w tego typu urzadzeniach i ciagle udoskanalaja depilatory, dobry jest ten co ma te wkladki masujace co chyba je do lodowki wkladasz, chyba Heidi Klum reklamowala go - podobno jest swietny - moja mama go ma i sie sprawdza ;)

Do góry