reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wyobraźcie sobie że u mnie z tyłu bloku otwarli pizzerię na wysokości mojej klatki - na klatce mam takie zapachy że hej, najgorzej jak wracam do domu glodna... idę po schodach i mam majaki...

didi - moja Gabryśka też najlepiej lubi wszelkie kabelki do zabawy - wlaśnie rozpracowuje od telefonu. A dookoła soiebie ma chyba z 20 zabawek. ::)

reklama
Karina i co z tym spotkaniem?

my własnie wrocilismy ze spacerku Piotrus teraz spi i jestem ciekawa o ktorej zasnie wieczorem ::)

hejka dziewuszki !
czy u Was tez tak goraco ??? u Nas fala upalow i 30 stopni bankowo jest :( a tak sie cieszylam, ze tu chlodniej ::) no ale przynajmniej jestem opalona ;)

Joeey u nas ciepło ale dosyć mocno wieje ::) ale slyszałam dzisiaj w radio mówili ze właśnie w UK jest najcieplej w Europie , nawet nie ma takich upałów w Hiszpani podobno ma byc u was 37 st

Didi mc donald tobie się skojarzył z pizza a jak napisałaś to mi narobiłaś apetytu ale ja naj lubię z tele pizza :laugh:

aOla - no wiedzialam że cos mialam napisac!!!!! Przepraszam :-[ ale ja musialam sie szybko zebrac i wrocic do w-wy :-[ - pozniej nie mialabym jak sie tu dostac bo pojechalam bez auta. :-[ Bardzo mi przykro ale nastepnym razem bede dluzej to moze sie uda nam spotkac. Przepraszam Cię za zamieszanie.

joeey - moze wkleisz jakies fotki???

No my wróciliśmy ze szczepienia i ze spacerku :) Kacperek był bardzo dzielny i wogóle nie płakał :)
wiecie ile waży? a może konkurs? ;) podpowiem że Kacperek to waga raczej piórkowa, choć dla mnie jak go nosze wcale nie jest takim piórkiem :p

Pani doktor powiedziała ze lada dzień wyjda mu ząbki :) no i ciemiączko juz zanika, powiedziała, że w 8 miesiącu przewaznie zanika więc nie ma sie czym martwić.

Ale mnie dziś wszystko boli po tych oknach  ::) chyba Paweł bedzie musiał mi zrobić jakiś masaż  ;)

Karina nie ma sprawy
Paula no nie wiem jak piórkowa to może 7500? Bojeśli więcej to Piotruś to chyba waga...........mydlana ;) (7180)

właśńie jęczy w łózeczku bo zasnąc nie może :p ::)

reklama
Witka - jak mawial pan japa :D :D :D :D

Donia - zapraszam serdecznie :)
Didi - a co ma piernik do wiatraka :p hahahaha, dobra jestes... po macach przyszla jej ochota na pizze :p

Joeey - Ty nam koniecznie pisz jaka u Ciebie pogoda, bo u nas z reguly tydzien pozniej jest taka wlasnie :) No i jak pojechalas na wyspy, to byl chlod, a u nas w weekend bylo chlodniej i przyjemniej :) takze pisz pisz :) U nas tez upal straszny - ale mnie to jakos odpowiada :) mimo wszystko :)
Karinko - Joeey nie moze bidula wstawic fotek, bo jej aparat nie wspolgra z kompem jej mamy - i dupa, musimy czekac na fotki :) a ja tez nie wiem jak jej pomoc, bo to na pewno jakies sterowniki potrzebne :(

Do góry