reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula25 pisze:
[ ;D ;D ;D mój na szczęście tez wszystko zrobi począwszy od prania, sparzątania, montowania poprzez gotowanie, zakupy do opieki nad dzieckiem ale tez często trzeba mu coś przypominać, nie lubi tylko prasować.

noo moj Piotrek to dopiero sprawdzi sie w opiece nad dzieckiem no i prasowac nie lubi..:D..a reszta to ok..robi wszystko bez marudzenia a gotowac to on uwielbia

reklama
Paula - nie uzywam, bo poprostu jestem zbyt leniwa ;D ;D ;D na codzien nie ukladam wlosow, a od okazji ide do fryzjera - taka leniwa jestem :) no i prawda jest ze uzylam tego jeden raz, wiec nawet nie moglabym stwierdzic czy nie spelnia czy spelnia moich wymagan - za tym jednym razem nie spelnila, bo nie chciala sama wlosow ukladac i rece mnie bolaly :D :D :D :D

Hej

Nadrobiłam ,troche tego było :laugh:

Ja dzisiaj odwiozłam Oskara do babci na wakacje :D fajnie do miasta do bloku na wypoczynek :D

Wdrodze powrotnej zajechałam do kumpeli na kawkę ale długo nie siedziałam bo mały śpiący i teraz śpi :D chyba dzisiaj nie pójdzie spać o 17 ;D

Kwiatków też nie dostaje od mężą tylko na jakąś okazję i też tylko w doniczkach bo takie wole :D ale za to nieraz kupi mi bez okazji jakąs czekoladkę bo mówi ze on kupuje piwko sobie to coś dla mnie tez :D

Paula no trudno będę musiała sama pomyc te okna ;) :laugh:

Wanda jak pisałam w niedzielę do ciebie to właśnie wyjeżdżaliśmy z mc donalda i lecieliśmy szybko do domku i w ostatniej chwili sobie przypomniałam o tobie jak mąż mi pokazywał gdzie ma firmę ten nasz znajomy i wtedy przeczytałam swarzędz i mnie olśniło :D

Karina nieźle sobie radzisz z Adamem :laugh: mój też Adam ale jakiś niereformowalny nijak się nie da do czegos zmusić :D

Ateraz idę na dwór bo suszarka lata po ogrodzie z rzeczami ::)

Kamila a czy Ty czasem nie miałaś kupić czegoś swojemu nie-mężowi?  ;)

Paula bardzo mi przykro...  :-[ A jeśli chodzi o kasę za sierpień to łaski nie robią, chyba, że chcą mieć sąd pracy na karku.  :mad: Co za świnie, no!  :mad:

Wanda no to mniej wiecej juz wiem gdzie mieszkasz jak kiedyś bedę miała wiecej czasu to wjade na kawkę :laugh:

Hej - u mnie tez wyszło, ze bede kumpelka, ale wiecie ziec zieciowi nie równy wiec zycie pokaze!!

Ketsa - no niezły ten twój facecik, mój tez ma takie chwyty ponizej pasa, współczuje!! a co do mojego meza, to nie takie proste, bo on mnie po prostu nie słucha i jak mu kaze vcos zrobic, to mówi poprostu NIE!!

Paula - współczuję pierepałek z pracą! Walczcie o swoje z dupkiem!

reklama
KAmila..ojj..nie wiedzialam ze Adrian bedzie nosil spodniczke ..bo resta to ok..:D :D

a ja juz po poobiediej dzemusie z synalkiem..mlody teraz zjada dywanik w pokoju i bawi sie kablem od drukarki jak zwykle ..a pelno zabawek obok lezy ale on ten kabel sobie upodobal..:D ;D

nooo...juz kurier zamowiony i jutro moge 2 mega paki zabiera ..wiec ja juz ten problemik bede miala z glowy :D :D

Donia ..Wanda !!!!!!! bad bad girl ..nagadalyscie tu o MA donaldzie i mnie naszlo teraz na pizze >:D..:D :D ..ale nie wiem co ona ma z tym wspolnego ahahah..no ale mam ochote

Do góry