reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
donia egzamin nie dlugo tylko za ktorym razem zdam ??? o to jest pytanie..........teraz wymagaja takich rzeczy ze szkoda gadac, na kursie uczylam sie wymieniac olej po jaka cholere ???skoro mam meza hehe

Wiolus moja siorka jutro jedzie sie zapisac na egzamin ;D u nas czeka sie miesiac ::)

ja mam prawko od 7 lat zdalam za drugim razem :p ::) ::) ;D

ja prawko też zdałam za drugim razem pierwszy raz skopałam koperte tz.wjechałam prawie że dobrze tylko czepił się że za blisko linii i kazał poprawić a jak już kazał poprawic to tak się zestresowałam że było po ptokach spieprzyłam na maxa ;)

Dziewczyny powiem Wam że jedna z Was jest baaardzo blisko :) ale zaczekam do jutra ;) a nagroda jest weekend u mnie z ogniskiem, grilem i kiełbaskami + piwko ;D

Wiolus witaj spowrotem, dobrze ze jestes bo brakowało nam Ciebie :)

Donia no szkoda szkoda...ale zawsze możemy przeprowadzić sie do Bydgoszczy ;) ;) ;)

A jutro Paweł jedzie na rozmowę w sparwie pracy, wczoraj wysłał CV i zadzwonili do niego że chca sie spotkać :)

idę spać

a Piotrus siedzi jak go posadze a potem sie wkurza że sam usiąść nie umie Nie chce go sadzać bo skoro nie umie to niech leży ;) ;D

dobrej ncy

trzymajcie kciuki bo jutro rano idę na USC ciemiączka i troche się boje :(

Ja mam prawko juz 13 lat ::) zdałam za pierwszym razem ale to było chyba inaczej :laugh:

Paula no moze maż znajdzie prace szybciej niz myslicie i jeszcze sie okarze lepsza może nie ma tego złego..

Zdanka ja lubie koperty bardzo, i nieraz widze zbielale oko co obserwuje jak pieknie mi ta sztuka idzie  ;D ;D ;D ;D ;D

ja natomiast uwalilam na zawracaniu na 3  ;D ;D tak chcialam bliziutko podjechac tej belki ze w nia wjechalam  ;D ;D dwa razy  ::) ale za drugim to ze stresu wydzwonilam w nia jak sie patrzy ;D ;D ;D

reklama
Paula mów dziś bo nie usne  ;)
fajnie że do Pawła zadzwonili mam nadzieje że mu się uda trzymam kciuki :)

Do góry