reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula ja stawiam ze Kacperek wazy 8100 ;D

mj synek dzisiaj w ciagu dnia spal 2 godziny i normalnie nie wiedzialam c z sobe zrobic pierwszy raz sie poprostu nudzilam ;D ;D ;D teraz juz spi ;D

reklama
Witam wszystkie panie!!!
Normalnie nie mam sily nawet na pisanie bo opadaja mi rece przy tym moim malym zboju!!!!

Paula hmm....8400?????a jak to zwyczaj nakazuje-jaka nagroda???

Masowanie stop???.....nie pamietam jakie to uczucie podobnie jak Didi!!!!!!!!!!

Hej!

Znowu mi odłączyli internet na kilka dni :mad: i dopiero podłączyli, gdyby nie to że wytargowaliśmy spory rabacik to bym się awanturowała...

Nie mam siły dzisiaj nadrabiać, padam już... wpadłam się przywitać i idę na pieszczoty do mężusia ;D ;) ;D

wanda_23 pisze:
- Joeey nie moze bidula wstawic fotek, bo jej aparat nie wspolgra z kompem jej mamy - i dupa, musimy czekac na fotki :) a ja tez nie wiem jak jej pomoc, bo to na pewno jakies sterowniki potrzebne :(

Joeey jaki masz aparat ..moze poradze cos bo jesli to problem sterownikow to wtedy zaden problem wsystko da sie znalezdzz.;D

Czesc dziewczynki no w koncu jestem ;D ::) teraz bede juz codziennie zagladac wieczorkami i nie tylko.Troche uporalam sie z zajeciami i zostala mi tylko nauka "prawa jazdy" ;D jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale sie stesknilam za Wami  :-* :-* :-* :-* nawet nie masz szans ponadrabiac wiec poczytam ile bede umiala i popisze jejszcze.
Paula waga piorkowa ? hm.. bo Ola to chyba najchydszy szczypiorek z grudniowek wazyla na ostatniej wizycie tydzien temu 7kg.

U nas oki.Jutro do neurologa w sprawie"nie siedzenia"Oli
jak starczy mi czasu to fotki powklejam :laugh:

Wpadłam jeszcze na chwilkę, żeby się pochwalić że dzisiaj Kacper sam usiadł, bo siedzi od dawna a dzisiaj kilka razy ćwiczył swoją nową umiejętność i tak pięknie siadał że aż łezka mi się zakręciła, a zębów dalej ni hu hu, o rany!

kurcze a Ola nawet nie siedzi z podparciem :(

Paula wspolczuje klopotow z praca meza, 3mam kciuki zeby znalazl szybciutko lepsza prace niz mial poprzednio ;D

Fuczak no to gratulacje dla synka  ;D zdolniacha  ;D ;D

...moj jeszcze nie podlapal jak sie samemu podniesc bo on nadal probuje z lezenia i ma za slabe miesnie brzuszka i nozki ida do gory i robi bach na plecki z powrotem ale jak ma sie czego zlapac to siada ale bez pomocy czegos czego moglby sie chycic nie da rady  ::) ale uparty jest  ;D ;D

za to spodobalo mu sie ostatnio kolysanie na kolankach do przodu do tylu przezabawny  ;D ;D a raczkuje tylko do tylu  ::) znaczy sie raczkuje  :p jeden dwa raczki  ;) ;D i przerwa na lezenie na brzuszku i  tak sobie spedza dzionek  ;D ;D

reklama
No to chyba mój potwierdza to co któraś tu kiedyś pisała bo zebów to ma sporo ale do siadania czy raczkowania to się nie garnie :D :mad:

Paula szkoda że nie mieszkasz w bydzi mój maż własnie zrezygnował z jednego etatu w prywatnej firmie, a tak by odstapił twojemu mężowi ;) :laugh:

Wiolus to juz niedługo egzaminy?? ::)

Do góry