reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula bardzo dobrze sobie przypominasz...  ::) Miał sobie kupić rower, żeby... uwaga!!!... ZAOSZCZĘDZIĆ.
u-mleko3.gif

Na paliwo do pracy Tomek wydawałby 100 więc jakby kupił rower za 400 to się zwraca a ja mam samochód do swojej dyspozycji.  ::) Kazałam mu dołożyć do domowego budżetu kasę z urodzin i gwiazdki. Taka jędza ze mnie.  >:D A co, ten sobie w ostatnim roku kupił odtwarzacz mp3, discmana, nagrywarkę dvd i nie pamiętam co jeszcze, a ja nic.  ::)

Mi też wyszło teściowa-kumpelka.  ;)

Karolcia śliczny kubełek!

Hmmm... i co ja jeszcze miałam napisać?

Ketsa no to widzę, że nasi panowie mają ze sobą dużo wspólnego, tylko mój mąż jest trochę tańszy!
u-matol.gif

reklama

Ziemzia wracając jeszcze do twojego męża......... ty po prostu za dobra jesteś dla niego a tu trzeba sie dzielic obowiazkami niech tez pozna uroki macierzyństwa.... wiadomo ze sama wszystko najlepiej zrobisz i też pewnie nie chce ci sie tłumaczyć co i jak powinien zrobić ..... ale moim zdaniem warto ... ;)Astek ma opanowaną całą obsłóę naszego Prezesa.... ale tak jak Wańdzia raczej musze go namawiać żeby coś zrobił....nagadać się trzeba troche ... ale powrórze sie..warto ;)

Natalko nooooo lepszy model z twojego Tomka... ;D ;) ale przynajmniej wszystko pod twoim nadzorem.....;)

Paula no napisze napisze.... na razie ta osoba ktora przed nim licytowała chciała kupić....ale jak to bedzie ja jaciagle nie wiem...bo astek w zalatwianiu takich spraw to jest do niczego..... ale ja poki co palcem nie chce sie tego tknac....bede mu tylko kołki na głowie ciosać....

kurka blada okno mi sie zaklinowałao i niczym nie można tego tknąć ::) mój tata przyszedł mi z pomoca ale narazie nic z tego ::)

a Kacperek chodzi po dywanie a raczej próbuje i sie pełza, skacze, czołga itp. i wszystko go interesuje oprócz zabawek kapcie, szczotka od odkurzacz ::)

Natalko - powiedz swojemu Tomkowi, ze ja ostatnio piwko Pawlowi kupilam w niedziele :p czyli przedwczoraj :) ale ma agent podejscie do tego, no niesamowite :D :D :D

Paula - ja tez nie czytam postow, chociaz ostatnio troche nadrobilam - tzn wczoraj, ale tez pewnie po moim poscie widac, ze nie do konca, bo nie odpisalam na wszystko :p a o czym nie wiesz ??? bo nie chce mi sie wracac :p hehehe ale spoko, luzik, niektorzy za to nawet nie wiedza ze mam juz kuchnie, bo chyba mnie nie czytaja :D :D :D

Uciekam juz, bo wlasnie godzine wystawialam rozne rzeczy na allegro i mam juz dosyc :) A poza tym tesciowa siedzi z Paulinka, a tego nie lubie :D :D :D hahaha, wole jak jest sama :)

Olu - czy ja rzeczywiscie pisalam ze cesarka jest super ??? no w szoku jestem, bo w sumie to bym sie chyba bardziej bala cesarki niz naturalnego porodu - pewnie dlatego ze 2 razy rodzilam naturalnie i wiem co to znaczy, a cesarka to dla mnie wielka niewiadoma :D

Ketsa - no ciesze sie ze zauwazylas :p hehehe chociaz powinnam byc teraz w gorach na wakacjach :( ale niestety nie wyszlo :(

ale musze sie jeszzce czyms pochwalic - Pawel ma umowe na czas okreslony do konca lipca - i wlasnie dzis sie dowiedzial, ze nastepna umowe dostanie na czas nieokreslony :) ale sie ciesze !!!! A powinien jeszcze dostac na okreslony, bo takie maja tam zasady, ze 2 umowy na czas okreslony, a trzecia na nieokreslony - a Pawel mial pierwsza na czas okreslony, ale na zastepstwo, wiec ta sie nie powinna liczyc, druga normalna na czas okreslony, wiec teraz powinien dostac jeszcze na okreslony, ale dostanie na nieokreslony - mam nadzieje ze przy tym jakis zarobkowy awansik bedzie ;D ;D :D

Wanda nie wiedziałam że Cyprysie wyjeżdżają do Sopotu ale już wiem ;)

no i tez wiem ze masz już kuchnie, ale jeszcze zdjęć nie widziałam :( musze sie chyba sporo cofnąć w albumiku :p

a co sprzedajesz??? może coś kupię ;)

reklama
Do góry