reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Moskito ja juz jedna wypiłam ale chyba zrobię sobie jeszcze jedną bo dalej chce mi sie spać....no ale ja zamiast iść się położyć jak Kacperek spi to siedze na bb
Nathalie
Fan(ka)
Hejka z rńca :laugh:
Ale się wyspałam! Odkąd minęły upały Ingusia śpi jak aniołek. Dziś wstała o 7.30, wzięłam ją do łóżeczka i jeszcze pół godzinki sobie drzemałam, a Ingusia po mnie skakała - robiła mi nową fryzurkę, szczypała mnie w cycki, wsadzała palce do nosa i oczu... i takie tam :
Ten weekend był pierwszym wyluzowanym weekendem od dawna. Co prawda trzeba było jechać do babci, ale po godzince wyszłam sobie na spacerek do cudownego parku ze stawem na środku którego jest wielka fontanna - Ingusia patrzyła na nią jak zaczarowana! :laugh: Dziś chyba to powtórzę, Tomek będzie fugował babci kuchnię, a ja pojadę do parku. :laugh:
Ale się wyspałam! Odkąd minęły upały Ingusia śpi jak aniołek. Dziś wstała o 7.30, wzięłam ją do łóżeczka i jeszcze pół godzinki sobie drzemałam, a Ingusia po mnie skakała - robiła mi nową fryzurkę, szczypała mnie w cycki, wsadzała palce do nosa i oczu... i takie tam :
Ten weekend był pierwszym wyluzowanym weekendem od dawna. Co prawda trzeba było jechać do babci, ale po godzince wyszłam sobie na spacerek do cudownego parku ze stawem na środku którego jest wielka fontanna - Ingusia patrzyła na nią jak zaczarowana! :laugh: Dziś chyba to powtórzę, Tomek będzie fugował babci kuchnię, a ja pojadę do parku. :laugh:
no - nie spadłam ;D ;D ;D zęby wszystkie
Paula - hehe -no skąd ja to znam ;D
Ewela ,Zdanka - kurcze - mam nadzieje ze uda Wam sie wspólnie spędzić urlopik!!
No to babeczki, opuszczam Was na troche - ide sie pozbyć kilku złotych : jak ja uwielbiam płacić rachunki
Paula - hehe -no skąd ja to znam ;D
Ewela ,Zdanka - kurcze - mam nadzieje ze uda Wam sie wspólnie spędzić urlopik!!
No to babeczki, opuszczam Was na troche - ide sie pozbyć kilku złotych : jak ja uwielbiam płacić rachunki
Nathalie
Fan(ka)
Paula czy mogłabyś poprosic o usunięcie przeniesionych watkow?
Paula25
Natalia oczywiście! właśnie miałam Wam dzisiaj pisac że trzeba zrobić porządek
Paula25
Najserdeczniejsze życzonka dla dzisiejszej solenizantki! Juleczko Amelkowa wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radośći!!! Buziaczki :-* :-* :-*
Paula25
a gdzie Wanda się podziała ???
a Magdamaj i Magdus to gdzies wyjechały ze ich nie ma ???
a Magdamaj i Magdus to gdzies wyjechały ze ich nie ma ???
reklama
Podziel się: