reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć Grudniówki!
Ja dziś jestem bardzo wyspana a raczej przespana - spałam od 22.30 do 9.
Gabi obudziła sie tylko o 7 na szamanko i spała do 10! Kochane dziecko! Oby tak jej zostało.

Wszystkiego najlepszego dla delikatnej Juleńki.

Teraz ide zrobić sobie Inkę z czekoladą - mój przysmak odkąd nie piję nałogowo zwykłej kawki.

reklama
Hej!Widze ze tu troche niewyspanych mam!Dołączam!Hania dwie godziny w nocy buszowala,i nic by zlego nie bylo,tylko plakala,bolal ja chyba brzuch bo jak dalam jej espumisan to za niedługo zasnela.To wszystko przeze mnie jem juz praktycznie wszystko i zjadlam pol paczki czipsow i paczke orzeszkow solonych,chyba za duzo na raz ;) ;) ;)

Paula niestety nigdzie nie wyjechalam i nie zanosi sie na to :laugh: :laugh: :(

KOchani solenizanci wczorajsi i dzisiejsza Juleczko AWszystkiego co najlepsze!!!!

MOja tesciowa jest dobra,juz sie martwi bo jej sie z poniedzialku nie kichnelo i ze na pewno cos bedzie zle!!Niby taka religijna a taka zabobonna.I juz sie boje bo jak ona sie zacznie martwic to zeby czegos nie przyciagnela(bo ja juz mam schizy na temat zdrowia Hani)

Ja tez bede tesciowa kumpelka:):):)jak moja mama,kazala mowic Pawlowi mojemu do siebie po imieniu ale jakos pawel sie nie moze przelamac,za to z moim ojcem wypil brudzia i sa juz po imieniu ;D ;D

ale miałam posta 2222  :laugh:

Karina a jak Ty robisz tą inkę z czekoladą?

ale mogę Ci pozazdrościć wyspania się....no ale sama jestem sobie winna zamiast iść spać o normalnej porze to rozrabialiśmy z mężem do 1 w nocy  :p

Już napisałam do Moderatorki o usunięcie przeniesionych wątków oraz watku dostęp dla ziemzi mam nadzieję ze zrobi to szybko jak nie to napisze do Aletki chociaz ona jest teraz na urlopie.

kurcze mój syn śpi a ja siedze przy kompie zamiast myc okna  ::) :p

Własnie nam przysłali ubranko do chrztu dla Kacperka jest śliczne  :laugh:

Hej witam z rana :laugh:

No jak czytam o waszych maludach co wyprawiają w nocy i o której wstają to stwierdzam że mam szczeście z Filipem i jego spanie od 17 do 6 i póxniej do 9 -10 to luksus ;D ;D
Ja niewiem co to niewyspanie ;D ;)

Mój pies zjadł mi pół laczka :mad: a Oskara sandały wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte :D też sie nimi przez noc bawiła ::)

Lecę sobie zrobic kawke i poczytać gazetkę bo właśnie listonosz przyniosł :D

Czesc dziewczyny nie nadrabiam bo chyba nie zdołam narazie przez dwa dni nie miałam znowu neta - już mam ich dosyć normalnie

Ide na inne wątki

reklama
No i WeroNisia po raz kolejny jest w albumiku :-)

Serdeczne życzonka dla Julci 7 miesięcy to już całkiem sporo :-) bądź zdrowa i radosna, niech słonko Ci świeci.

Pozdrawiam

Do góry