reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Karina na szczęscie pokićkałam państwa ;) a na małe spotkanko jak najbardziej się pisze W tym tygodniu mogę we wtorek czwatrek i piatek A ty?

reklama
Witajcie z rana :)
Kacper wstał w nocy o wpółdo 2 jak my dopiero szliśmy spać i zebrało mu sie na zabawy  ::) potem wstal przed 7 i mama nieprzytomna wzięła go na łóżko i przysnęła a Kacper spadł z łóżka  ::) :( :( :(
na szczęście jakos tak spadł tylko do połowy bo opierał się na rączce i na policzku a nóżki i pupe miał w górze ale strasznie płakał :( naszczęście nic mu sie nie stało i juz za chwilę się śmiał :)  ::)

Karina życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia dla Ciebie i Gabrysi!

Gabi no to nieźle  :) dobrze że dzidziuś zdrowy :) to prawie tak jakby moja mama teraz urodziła dziecko  ::)

Didi po 50 kg  ::) toż Ty chyba siebie chcesz tam zapakować żeby szybciej spotkać się z Piotrusiem ;) chociaz nie wiem czy paczka szybciej by doszła czy Wy byscie dolecieli  :p ale fajnie, że już nieługo bedziecie razem :)

Dziewczyny bardzo miło jest czytać życzenia dla mojej córy - dziękuję :-)

W albumiku chyba dzisiaj pojawią się nowe fotki WeroNiki :-)
tatusiowi spodobało się wstawianie tam zdjęć, ogląda tez z podziwem Wasze dzieci i podczytuje tu nas hehe ;-)

To teraz go pochwale, a co mi tam.......... zawsze w nocy wstawał do Małej, szykuje jedzonko, bawi się, nosi na rękach, na spacery sam wychodzi (ja w tym czasie sprzątam mieszkanie :-) ). jak jesteśmy u lekarza to ON pyta, wypytuje. Kochany tatuś i mąż :-)
A tym co mają "problemy" z mężami współczuję.

Pozdrawiam

witam z rana....ja tez jestem niewyspana bo podobnie jak Paula mialam pobudke o 1.30 na papusianie i o 5.30 pobudka!!!!Szymek jak wsanie gada na calego i nikt spac nie moze jak on nie spi!!!!

Zdanka dla mnie Sarbinowo mogloby byc tylko napisz mi ile placicie od osoby za nocleg!!!tyrkne tam moze pozniej i sie dowiem czy sa wolne miejsc!fajnie by bylo spedzic razem wakacje-zawsze to razniej niz samemu!!!!w kazdy badz razie ja mam zarezerwowac a Toemk wroci ijedziemy!!!!takze daj znac!!!

Dorotko no to masz skarbik w domu!ja juz niepamietam co znaczy miec faceta kolo siebie!!!Tomek wraca teraz poczatkiem sierpnia ale tylko na 3 tygodniee wiec bedzie mi to musialo wystarczyc na nastepne 3.5 miesiaca przerwy!!!!a juz nie wspomnie o sex...ku -nie pamietam jak sie to robi!!!!!!!!!hehhehehheheh...........

No ja tez na Pawła nie mam co narzekać, bo jest z niego kochany tatuś  :), tez zawsze się pyta co i jak, przebiera małego, zawsze go razem kąpaliśmy (bo teraz Kacper kąpie sie w dużej wannie raz ze mną raz z tatą), robi mu butle, karmi zupką czy deserkiem (jak jest w domu), uwielbia sie z nim bawić :) tylko w nocy ciężko mu się podnieść bo wstaje o 5 do pracy więc zazwyczaj go nie budzę chyba ze sam sie obudzi to nieraz pójdzie zrobić butle, jak Kacper był malutki to częściej wstawał w nocy i mi pomagał bo i częściej tego potrzebowałam, a na spacer chodze ja a Paweł sprząta albo idziemy razem :) ciesze się że mi się trafił taki mąż :) warto było jechac po niego aż 500km ;) no i od samego początku wiedziałam ze będzie z niego dobry tata i nie myliłam się :)
no ale teraz go zachwaliłam...gdyby on to widział  ;D

Ewela.. a co ja mam powiedziec nie widzialam mojego juz przeszlo 5 miesiecy..a jak go nie bylo 3 miechy to jeszcze wiedzialam co to sex..a teraz to chyba bede musiala jakis film edukacyjny obejrzec :D :D :D

reklama
Witam kochane grudnióweczki

To widze ze nie ja jedna będę ziewać przed komp ;D w kupie raźniej :laugh:

Ewela
- ja mysle ze sobie przypomnisz jak to sie robi ;) ::) to jak z jazdą na rowecze ;) :laugh:

Dorotko - no to fatycznie - mąż na medal

To ja jeszcze chciałam wszystkim szkarbikom posłac całuska :-*- rany - ile ja miniurodzinek przegapiłam ::)

Paula - he - no opłacało sie jechać tyle km, jemu zresztą tez ;D

Karina - wracajcie do zdrowia, piernikiem ;)

Didi - ranyyy, to juz niedługo!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ciesze sie razem z Wami :laugh:

idę po kawke ;D ;D ;D ;D ;D ;D jak sie nie wywale na schodach - to zaraz tu wróce ;)

Do góry