reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej babeczki
Jakie Wy jesteście kochane,pamiętacie o nas.
Dopiero co tu weszłam nadrobię potem.Chciałam powiedziec że właśnie wróciliśmy z Zakopanego.Byłam sama z Radkiem na weekend Julinka została z moją mamą,strasznie za nią tęskniłam już nigdy bez niej nigdzie nie pojadę.
Zresztą nie było fajnie, zimno i strasznie wiało.

Julce idą zęby teraz na pewno.Ma cały czas stan podgorączkowy tzn 36,9 lub 37 napuchnięte dziąsełka i nie da się dotknąc po nich.Babci dała szkołę dzisiaj w nocy.

PAula..co sie dzialo..:) i jak sie ma Twoj maly kaskader..mam nadzieje ze dobrze..bo on to dopiero salo wywinal..:D

a  tyle bylo trabione a tu ciagle upadki dzieciaczkow..

ooo..to sie napisalam Al wlaczyl syerne

aOLA no bez przerwy od 17 ( no moze 17,15-17,30) do 6-7 rano wtedy to dostaje mleko i do 9-10 śpi i to wszystko w swoim łózeczku :D

Spóżnione życzonka dla wszyskich siedmiomiesięcznych maluszków :laugh: :laugh: :laugh:

Nadrobiłam po łebkach

Paula bardzo się ciesze że java już działa i na czata z nami wejdziesz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ewela
w tym roku juz zajęte wszystko a to sie załatwia w Olkuszu bo to ośrodek mojej mamy pracy ale każdy może jechać. Tak tanio jest w czerwcu od 24 czerwca-06 lipca i po 25 sierpnia a tak 350 zł za dwa tyg w sezonie od osoby to już drożej o wiele zwłaszcza żę za dziecko się płaci.
Na przyszły rok jednak my już się zapisujemy niedługo bo było cudownie

Donia Ty to masz lux ze spaniem Synusia ;-)
Ale ja i tak nie moge (teraz) narzekać. Weronika śpi od 21.00 do 6.00 wybudza się na piciu i spi dalej do 7.30 - 8.00
W dzień przestawiła się na 2 drzemki po godzinie każda: jedna mniej więcej 10 - 12.00 i druga mniej więcej między 15.00 - 17.00
Mnie to odpowiada :-) Oby jej sie NIC nie pozmieniało.

Ja szczerze mówią nie zazdroszczę nie chciałabym żeby maja chodziła o 17,30 spać oszalałbym chyba tak nonstop w domu.

Maja śpi od 21 do 7,30 zja i do 10 np dzisiaj :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Sorbek ja mam starszego syna , który nie ma problemu jak gdzies wychodzimy i zostaje z małym ;D no i kilka domków dalej mam nianie o kazdej porze dnia i nocy ;D

Wiec uwierz mi ale w domu cały czas nie siedze, zresztą w domku mieszkam to cały czas jest cos do zrobienia to właśnie wieczorkiem mam czas :D

Do góry