reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzieciaczki w albumiku przepiękne :laugh:

Gabi Oskarek jest słodki :)

Natalia zdjęcia z pożegnania super! :) fajne party baby :laugh:

Kamila, Didi fajne zdjęcia ze spotkania, to fajnie, że możecie tak często sie widywać :)

Jutro wkleję fotki Kacperka a teraz już ide do łózia :)

DOBRANOC

reklama
Ja zielona i nie wiedzaca nic co z tym Bejrutem ktos mnie oswieci ???

dopiero odzylam bo u nas caly dzien lalo i nie wychodzilam z domu dopiero po 19 wzielam malego na spacer i sie rozbrykal i odechcialo mu sie spania doporeo teraz usnal ::)

nie wiem czy mąz Kariny tam jest (oby nie) Wiem ze gdzies jest na misji pokojowej bo o tym z nia gadałam Gabi w Bejrucie wojna :(

Hej dziewczynki!
My jesteśmy w Cz-wie, opoczyqwamy, nietety ja i gabrysia jesteśmy chore - choć to ponoć nic poważnego, mnie męczy troszkę katar a Gabrynię kaszelek. Na szczescie nie jest zle, Gabrysia nadal nie traci uśmiechu z buźki.
Udało mi sie nadrobić 3 strony:
- mój mąż na szczęście jest w innym kraju a mianowicie w Bośni.
- zrobilam sobie test i wyszlo: :D
Teściowa - Kumpelka
Jesteś prawdziwą przyjaciółką swojego dziecka. To tobie się zwierza, opowiada najskrytsze sekrety. Wie, że go nie potępisz, że nie będziesz moralizować. Można z tobą jeździć na wycieczki rowerowe, wygłupiać się, pić piwo, słuchać muzyki. Naprawdę, niewiele matek ma tak bliski kontakt ze swymi pociechami. Zapowiadasz się więc na fantastyczną teściową. Jeśli będziesz miała synową, szybko się polubicie, będziecie chodzić razem na zakupy i dzwonić do siebie na ploteczki. Jeśli będziesz miała zięcia, będzie zapraszał cię na wspólne oglądanie piłkarskich zmagań. Ale... Pamiętaj, że dziecko - nawet dorosłe - chce mieć matkę, teściową, kogoś dorosłego, a nie tylko kumpelkę. Zadbaj o to, by być dla dzieci autorytetem, wsparciem. Niech przychodzą do ciebie po radę, proszą o pomoc

aOla - moze sie spotkamy na spacerek?

A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mama mojej kolezanki z lawki z podstawowki zostala mamusia po raz 5 ta moja kolezanka ma do tego jeszcze starsza siostre i dwojke mlodszych ::) a mamcia dobiega 50!  ::) tylko faceta ma mlodszego wychodzila za maz wtym samym roku co ja gdzyz wczesniej owdowiala bylam i jestem w szoku maly ma 4 miesiace  ;D ;D a ta moja kolezanka ma dwojke dzieci w wieku 5 i 2 l. Wujek mlodszy od siostrzencow  ;D ;D ;D niezle nie ???

Witam po weekendzie!!

A teraz spróbuje Was ponadrabiać............... hehe i tak zawsze zaczynam dzionek w pracy ;-)

Pozdrawiam

reklama
hejka..:)

GAbi ..:D ale numer..no coz ale wazne ze urodzla dzieciatko zdrowe bo w tym wieku to roznie bywa z rodzeniem dzieci..:D

a ja mam dzisiaj ciag dalszy pakowania 2 wielkiej mega paczki z naszymi rzeczami i duperelami bo jutro mam zamiar juz wyslam obie ok..50 kg paki do Piotra..:D

Do góry