Witam witam
Piękne panie krakowianki i podkrakowianki chyba wczoraj popadały....bo żadnej sie zdjęcia nawet pół nie chciało wstawić...
no to ja nadrobiłam .... ale właśnie się zorientowałam że zdecydowanie za mało zdjęc porobiłam i ...mogły też być ciekawsze.....no ale wstawiłam co tam miałam.... :
;D
Sotkanie rewelacja
Dorotko ty się nie przejmój ja i tak was podziwiam że od tej 12 tyle wytrzymaliście no a jak tyle bab z forum się zebrało to ja się nie dziwie że ciężko się było przebić bo to jak w ulu..... nawet mnie nawymyślały od spokojnych i nieśmiałych
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
No i kurcze aż nie wiem co więcej napisać.... wszystkie foumówki ślnistaste dziewuchy ładniejsze niż na zdjęciach!!! dzieciaki rewelacyjne też na zdjeciach nawet pół uroku ich nie ma uchwyconego...... każde inne
Kubuś z dołeczkami swoimi....no śliczny chłopczyk i takie minki robi że czaruje wszystkich dookoła.....,
Kamilek bbbardzo grzeczny mi się wydał i śliczna ciemną karnacje ma i do tych oczków ciemnych to pięknie się komponuje....
Majka to dopiero jest agentka...... normalnie gaduła przeogromna i z każdym wspólny język znajdzie i się dogada...
Julcia taka delikatniutka i do tego takie śliczne blond włoski .....no wykapana mamusia
Kacperek to chyba od razu na profesora.... taki poważny myśliciel z niego i w ogóle orginalną twarz ma bardzo....... no fajny chłopak nie ma co...
Weronisia dzielna dziewczyna jest jak tyle zniosła.....cały dzień w krakowskim skwarze i do tego cały czas czujna była... no i chyba jako jedyna do tatusia bardziej podobna bo reszta dzieciaków to wykapane mamusie...
heheheheh ale elaborat walnełam teraz to czytajcie!!!!!