reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hejo :)

Kamil usnął więc spieszę skrobnąć parę słów o dzisiejszym spotkanku w Krakowie :)

No więc w moim odczuciu było baaardzo sympatycznie i naprawdę super było zobaczyć dziewczyny i dzieciaczki na żywo  ;D  O przepraszam i mężów też było miło poznać  ;D
Maja Sorbusiowa zakasowała chłopaków, co wydawała z siebie dzikie okrzyki radości, a raczej piski ;) to mój Kamil i Kubuś Steffi uderzali w ryk  ::) No normalnie taki żywioł dziewuszka że szok  :o i wogóle taka towarzyska, cały czas łapała za rączki czy ubrania inne dzieciaczki :)
Poza tym Kacperek Fuczakowy normalnie jest jak Al Didi chyba, on wogóle wygląda na znacznie starszego chłopczyka  ::) no i najnormalniej w świecie chodzi podtrzymywany za rączki  :o
A poza tym Juleczka była dość spokojna ale cudna z niej blondyneczka niebieskooka, o właśnie Amelko zostawiłaś butelkę na stole :( Ja ją wzięłam, bo stwierdziłam, że podrzucę ją  do moich rodziców do Krakowa a od siebie masz tam dość blisko, więc sobie ją jakoś odbierzesz ...
A Maksiu Ketsowy grzeczny chłopczyk niesamowicie ( z resztą tak generalnie jest grzeczny jak mówiła Moniczka :) ) pokazywał swój piękny języczek i robił "prrrrrr" usteczkami ( ja to plujkami nazywam bo wtedy sporo ślinki się toczy ;)
No i jeszcze Weroniczka Dorotki cały tata na moje oko :) Troszkę marudziła bidulka zmęczona chyba drogą i upałem, ale fajnie bawiła się z Kamilkiem :)
Także spotkanko udane i mamy zamiar powtórzyć je tym razem gdzieś w plenerze :) Dzięki dziewczynki za miło spędzony czas :)
Aha, zdjęcia pewnie niebawem pojawią się w albumiku, ja tez jakieś wrzucę :)

Bartyś super że spotkanko się udało :laugh: mam nadzieję ze nasze warszawskie będzie równie udane :) no i czekamy na foteczki :)

Martula życzę udanego wypoczynku, odpocznijcie sobie :) a gdzie jedziecie ???

Byłam w albumiku, nie obejrzałam jeszcze wszystkich zdjęć ale te które obejrzałam to poprostu CUDNOŚCI wszystkie bez wyjątku :laugh: No a nasza Majeczka to taka mała kokieciara ;) Kacperek chyba bedzie zazdrosny ;) w Kołobrzegu podrywała Mikiego a tu na spotkaniu krakowskim jak czytam wszystkich chłopaków ;) ;D ale cudna dziewczynka i zdjęcia sliczne :)

Jutro obejrze reszte i może wkleje kilka zdjęć Kacperka, bo dawno nas nie było...

A teraz ide już spać

DOBRANOC

dziewczynki prosze mi przeslac swoje adresy na kom to karteczki wysle oczywiscie ;D
a teraz ide sie zdrzemnac, napisze juz od mamy z domku czyli z UK ;)

reklama
Do góry