Hejo hejo
No kurcze wkleiłabym kilka fotek, ale
Natalko ten fotosik nam nie działa
Mamy jakiś błąd z aplikacją exe czy coś takiego
Jak Wy wklejacie zdjęcia ? No Wanda to wiem, że ma swoją stronkę to chyba z niej jakoś pewnie ... Ale jestem zielona w tych sprawach
Ja wklejam na foto onet, ale tam mogę tylko średnio 8 zdjęć, dlatego żeby wkleić nowe, to muszę stare wykasować, a to wiąże się z tym, że już tamte stare w albumiku nie są
Moniczko no ja nic na to nie poradzę, że w realu mi się taka nieśmiała wydajesz :
a na forum taki żywioł i charakterek ;D
Wanda do lutego niedaleko
Aha, i koniecznie prosimy o fotki kuchni !
Natalko współczuję tego wiertania
Ale ja cały zeszły rok miałam wiercenia, tłuczenia się itd, bo jako pierwsi wprowadziliśmy się do bloku a potem wszyscy następni wykańczali mieszkania :
Miałam już dość, bo już wtedy Kamilek siedział w brzuszku przecie i tak sobie właśnie myślałam, co by było gdybym miała teraz dziecko ...
Cyprysiowa mam nadzieję, że Cypryś nie będzie cały czas taki absorbujący, to chyba taki czas teraz bo Kamil też jets maruda okropna ostatnio i chyba zaczynam wchodzić w taki etap, że czasem potrzebuję chwilki oddechu i spokoju od jego kwękania ( czyt.jęczenia
) i cieszę się, jak Marcin go zabierze nawet do teściów na takie 2 godzinki a ja mam chwilkę dla siebie.. przykre to, ale taka prawda
No i tez jestem czasem zmęczona i zawsze czekam jak Marcin wróci z pracy i "przejmie" Kamilka