reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Natalia - wiem cos o tym... tez nam ocieplali blok jak mieszkalam w Bydzi... teraz za to beda nam wiercic dziury w scianach na szafki wiszace, wiec tez bedzie halas... a mloda tez wlasnie zasnela - chyba, bo ja polozylam i wyszlam z pokoju i jest cisza, wiec chyba spi :)
Kamila - Wiktorek dobrze, zadowolony bardzo :) w ogole bardzo dobrze sie trzyma... tylko chyba wlasnie do niego dociera, ze jednak Bydgoszcz jest daleko i dzisiaj mowil ze juz sie stesknil za babcia Hania, za babcia Iwonka i za dziadkiem :( Bidulek... Ale pewnie za jakis niedlugi czas przyjade z dzieciakami na dluzej niz na weekend, bo musze sie wymeldowac i zameldowac tutaj :)

to lece tez fotki ogladac :)

Natalko - ja widze wszystkie fotki !!!! Przecudne zreszta :) i o dziwo nawet facetow wszystkich kojarze
Ketsa - ten Twoj mezulek niczego sobie ;D ;D ;D
A dzieciaczki przeslodkie :) no jak fajnie Wam ze sie spotkalyscie :)

Natalia Wańdzik no ja strasznie żałuje że wy tak daleko no i jeszcze Joeey Kamila Didi Ana Beatka no do was to chyba najdalej chociaż z całą Warszawą też było by zarąbiście się zobaczyć ale mimo że to bliżej to pewnie i tak mało realne.... no i jeszcze mamy w końcu w szerz kobiałki porozrzucane......najdalej Magda i gochna a te bardziej ślązaczki to chyba właśnie jeszcze realne zeby w Krakowie kiedyś zawitały......

W każdym razie ja tak od wczoraj zaczełam myśleć o jakimś wypadzie w góry krótkim z dziećmi lub bez tego nie wiem ja np. mogę Maksa w dobrych rękach zostawić ...ale wiem że nie każdy ma ten konfort..... w każdym razie zapodaje temacik...a jak sie potoczy to zobaczymy

No rozbudziłyście mi tylko apetyt towarzyski ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D

Hejo hejo :)

No kurcze wkleiłabym kilka fotek, ale Natalko ten fotosik nam nie działa :( Mamy jakiś błąd z aplikacją exe czy coś takiego :(
Jak Wy wklejacie zdjęcia ? No Wanda to wiem, że ma swoją stronkę to chyba z niej jakoś pewnie ... Ale jestem zielona w tych sprawach :( Ja wklejam na foto onet, ale tam mogę tylko średnio 8 zdjęć, dlatego żeby wkleić nowe, to muszę stare wykasować, a to wiąże się z tym, że już tamte stare w albumiku nie są :( :(

Moniczko no ja nic na to nie poradzę, że w realu mi się taka nieśmiała wydajesz  ::) a na forum taki żywioł i charakterek  ;D

Wanda do lutego niedaleko :) Aha, i koniecznie prosimy o fotki kuchni !

Natalko współczuję tego wiertania :( Ale ja cały zeszły rok miałam wiercenia, tłuczenia się itd, bo jako pierwsi wprowadziliśmy się do bloku a potem wszyscy następni wykańczali mieszkania  ::) Miałam już dość, bo już wtedy Kamilek siedział w brzuszku przecie i tak sobie właśnie myślałam, co by było gdybym miała teraz dziecko ...

Cyprysiowa mam nadzieję, że Cypryś nie będzie cały czas taki absorbujący, to chyba taki czas teraz bo Kamil też jets maruda okropna ostatnio i chyba zaczynam wchodzić w taki etap, że czasem potrzebuję chwilki oddechu i spokoju od jego kwękania ( czyt.jęczenia ;) ) i cieszę się, jak Marcin go zabierze nawet do teściów na takie 2 godzinki a ja mam chwilkę dla siebie.. przykre to, ale taka prawda :( No i tez jestem czasem zmęczona i zawsze czekam jak Marcin wróci z pracy i "przejmie" Kamilka :)

A ja muszę się męczyć z marudą 24 h na dobę, bo Tomek jest non stop poza domem - praca i remont u babci. Mam już wszystkiego dość. :-[ W Gdańsku było mi o niebo lepiej, tam musiałam sprzątać tylko po sobie i Ingusi, a tutaj jeszcze po Tomku. :mad: Mieszkanko jest małe i mamy wszystko poupychane po kątach, wszystko się wysypuje z szaf jak się je otworzy, ech... Generalnie mam doła. Dziś do tego wszystkiego baba w rejestracji u lekarza była chamska,a w naszej poprzedniej przychodni wszyscy byli przemili. :-[ Normalnie dziś się aż rozryczałam... Nie mogę tu nawet iść do sklepu bo nie wtacham na 3 piętro wózka, Ingusi i zakupów. :-[ Do tego te upały... Buuu... ja chcę do domu... :-[ :-[ :-[

Następne spotkanie - jak najbardziej - może na kolejnym będę bardziej rozgarnięta hehe :-)

My planowaliśmy wybrac się na weekend do Zakopanego to może tam i Wy zawitacie.
He tylko, że do Zakopca to znowu my będziemy mieli najdalej (tak jak do Plazy).
Może Beskidy (Ustroń, Wisła)... ??

Ketsa - ja i bez spotkania mam pobudzony apetyt towarzyski ;D ;D ;D Ale najdalej to chyba jest Pati ;D A Magda i Gochna skad sa, bo juz sie pogubilam i wlasnie usiwadomilam ze chyba nie wiem :) aaa...juz wiem, Magda jest z Wroclawia... ja tam powinnam byc tego lata, wiec moze sie spotkamy ;D ;D ;D

Bartys - ja wklejam zdjecia przez http://www.photobucket.com/  to cos takiego jak fotosik, ale po angielsku ;D ;D ;D mi dizala :)

reklama
Mam pytanko - CZY JEST TU MOŻE NA FORUM MAMA, KTÓREJ DZIECIACZEK JESZCZE NIE SIADA I NIE RACZKUJE? Ingusia jest daleko w tylke, nie robi nawet połowy rzeczy, które robią Wasze dzieciaczki i powoli zaczynam się martwić. :-[

Ja osiwieję chyba... ::)

Do góry