reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ziemzia uwazaj na swoja malutka bo dzieci naprawde moga spasc z lozka

ja to juz wogole powinnam dostac tytul najdurniejszej matki naBB
bo Maja znowu spadła (drugi raz) chociaz ja cała obłozyłam kołdrami i innymi fortyfikacjami
i ma guza

o ja durna

ale teraz juz nie spi sama na naszym lozku tylko w swoim za kratkami

reklama
ziemzia pisze:
Nathalie - W KOŃCU JESTEŚ!! OKRUTNIE TĘSKNIŁYŚMY! Wygoń starych, zapal świeczki i do dzieła - czas zadbać o swojego mężczyznę!!

Niestety i tak nic tego by nie wyszło z pewnych względów ::)  chociaż jak mawiał mój kolega "Prawdziwy marynarz to i Czerwone Morze przepłynie".  ;) :laugh: :laugh: :laugh:

A chcialam jeszcze uprzedzic pojawienie sie Pauli na BB i ja serdecznie tez przywitac po przebojach z brakiem netu :)

Paulo Witaj :D

Witajcie!!!!!!!!!!! Nareszcie mam neta!!!!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Bardzo tęskniłam i ciągle myślałam co sie u Was dzieje.
Dziękuję za smsy :) to bardzo miłe że o mnie pamiętacie :) i Asi dziękuje za kartkę z nad morza :) miałam Wam przekazać pozdrowienia więc to robię choc pewnie Asia juz sama Was pozdrowiła. :)

Nie będe nadrabiać bo chyba musiałabym siedzieć non stop przez tydzień  ::) ::) ::) ;) jesli coś ważnego się wydarzyło to proszę mi szybko streścić!!!!  ;D

Nie miałam tak długo internetu ponieważ zepsuł sie mojemu bratu komputer, a my od niego ciągnęliśmy neta i w końcu Paweł się zlitował i postanowił przeinstalować neostrade do nas i teraz brat będzie od nas ciągnął :)

Miałam dziś wieczorem trochę poczytać bb ale nie dam rady, padam normalnie, te upały mnie wykańczają  :p a do tego Kacper się budzi, nie może spać przez ten gorąc  ::) wszyscy śpimy odkryci całą noc.

Jutro też pewnie wpadnę tylko na chwilkę bo robimy grilla ale od poniedziałku już będe na posterunku :)  :D

U nas wielkich zmian nie ma, Kacperek jeszcze nie siedzi ani nie ma ząbków ale skacze jak żabka i przemieszcza sie po pokoju błyskawicznie choć jeszcze nie raczkuje to dziś zawędrował pod stół :)

Za dwa tygodnie mamy chrzciny - w końcu!! :) i jestem w trakcie szukania ubranka dla Kacperka  ::)

Dobra zmykam do łóżka.

DOBRANOC

Paula hejka zdążyłam napisac kilka dos.łownie postów ale zdjęcia wreszcie wkleiłamj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Paula - Witam po przerwie. Ja jestem w W-wie więc mozecie wpadac na kawkę.  ;D

jsorbek - nie widze Twoich fotek  ???

Amelka -  dziadek ma piękny ogrodek, sliczne fotki

Widze że grudniowe dzieciaczki juz zaczynają raczkować, stawac a moja Gabi slicznie siedzi juz od miesiaca ale jest tak leniwa że nawet sama nie siada tylko burczy i podnosząc główkę daje znac żeby ją podniesc do siedzenia. Nawet nie ma ochoty stac  :( a a najwiecej przemieszcza sie w nocy. za dnia tylko daje mi znac zeby jej zmienic pozycje  :mad:
Najbradziej to cwiczy rączki - we Wloszech spadla mi z fotela bo upadla jej zabawka i tak do niej sie rwala że rączkami sie podciągnela i fikla przez oparcie... ale naszczescie kolo fotela stal stolik i zatrzymala sie w szczelinie. Przytulilam ją do siebie szybciutko a ona plakala tylko chwilkę  bo juz chciala siegnac po kwiatki w wazonie kolo ktorego stalam  ;)

joeey - ja jak staralam sie oduczyc Gabi ciaglego noszenia robilam to stopniowo - na jej wolanie przychodzilam ale nie bralam jej tylko bylam bardzo blisko az dotykalysmy sie policzkami, pozniej coraz dalej, dalej i tak sie oduczyla. Teraz ma tylko fiola i nie moge wyjsc z pokoju bo zaczyna plakac a raczej demonstrowac swoje niezadowolenie - na szczescie na dole mamy powierzchnie otwarta i widzi mnie nawet jak zmywam czy gotuje.

Karina juz są wszystkie wklejane przez żabkę

ogladajcie i męczcię się jest ich mnóstwo a jutro Majutek w realu i mnóstwo innych cudnych grudniowych dzieciaków mam nadzieje że bedzie super

Magdamaj - oj wiem, że taki bąk to strasznie ruchliwe stworzonko!! Ja na Miśkę bardzo uważam i jestem okropnie wyczulona na taką ewentualność - na razie nie spadła, ale ja jej z oka nie spuszczam, bo wiem że jest nieprzewidywalna :laugh:

reklama
Do góry