reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa - Paulinka tez wlasnie odkryla uszy ;D ;D ;D
Dorotko - no chyba sie ludzicie - jak teraz pozwolicie na wszystko, to tak juz zostanie... ale sama podobnie robie, takze w Twoim przypadku to moze byc niewiedza albo nadzieje na zmiane, ale w moim to juz jest masohizm ;D ;D ;D ;D

reklama
wiecie co poszłam do łazienki umyć głowe a Ewe zostawiłam w łóżeczku w trakcie gdy mnie nie było w pokoju tak się rozpłakała że normalnie szok no ale stwierdziłam niech chwile sobie popłacze a ja dokończe to mycie i tak zrobiłam
efekt taki że jak wziełam ją na ręce to wtedy zaczoł się żal z tego płaczu aż zasneła mi na ręku co jej się jeszcze nigdy nie zdarzyło no chyba że miała cyca w buźce bo bez niego to pierwszy raz jej się przytrafiło zasnąć na rękach a po tem jeszcze z pół godzinki chlipała jak spała tak mi jej żal  :-[
jak ona mnie tresuje no przecie ja już jej nie moge tak zostawić jak ona tak się żali  ::) ::)

Didi  no niezły ten kuzyn Ala   ::)

Ketasa wiercenie w uchu to też Ewa bardzo lubi ale tak jak piszesz wtedy gdy jest senna i zmęczona on jeszcze do tego szarpie i rwie sobie włosy z główki  ::) ::) a jak ograniczam jej te ruchy to się złości

a teraz jak tylko wstanie idziemy na spacer :)

Zdanka - normalnie szantaz emocjonalny co :( wspolczuje Ci troche, bo wiem jak zal zostawiac mala jak ona tak placze... serce boli, ale czasem trzeba... nie chcesz przeciez wychodowac sobie mimincorci co ??? ja teraz jestem twarda, bo Wiktor juz mnie nauczyl tego - on to taka dupa w korach ze szok !!! wszystkiego sie boi i ciagle chce sie przytulac - baba nie chlop :( i nie wiem jak to zmienic...

masz na pocieszenie truskaweczke mojego autorstwa ;D ;D ;D (alez ja chwilipieta jestem, az bezczelnie ;D :D ;D )

trusk.jpg

Ana - to chyba nie jest az tak zle... bedzie dobrze, zobaczysz :)

a sluchaj - wchodzisz juz na styczniowki 2007 ??? hehehe :)

Eh, same niedobre mamy na tym forum - Ketsa fotografuje rozżalonego Maksia, a teraz Zdanka zostawia płaczącą Ewunię w łóżeczku...no, ładnie! Mnie zdarza się też czasem próbowac nie reagować na Agaty fanaberie, ale szybciutko "wymiękam", a teraz jak z Nią jest moja Mama, to w ogóle od razu wybawia ja z "opresji" (jak armia radziecka). Wanda, ciężko być twardym :(

dzieki za pocieche laseczki :) bedzie ciezko, ale damy rade, jestem sfrustrowana naszymsystemem zdrowia - chcialam sie zapisac na Fundusz do Poradni i nie dalo rady, maja komplet, mam jeszcze probowac po 16 moze mnie wcisna. Na razie bde chodzic prywatnie i placic 100zl za wizyte +50 za podst. badania na tarczyce, na inne ide poprosic do rodzinnego o skierowanie, bo tez musze robic i nie wyobrazam sobie jeszcze za to placic, i gina tez zmienilam, bo poprzedni mnie wkur...jak po porodzie go prosilam o badania, bo mi cos podpadalo to zbagatelizowal i mowil, ze to zmeczenie poporodowe, teraz chodze prywatnie i tez place 50 zl co miesiac, no zwariowac mozna :mad:

Kurcze, my też pijemy "żywca", na razie przegotowanego, ale własnie miałam przestać gotować, a tu nowa zagwozdka...

Ana, naszą służba zdrowia rzeczywiście można sie sfrustrować, tylko szkoda nerwów

reklama
Do góry