reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Zdanka, Wanda - TAK, metka to dopiero super wynalazek - łapie, gryzie, ciągnie... Moja córa lubi takie rzeczy :-) Ulubiona "zabawka" to różowa sznurówka.
No i oczywicie pilot, komórka - jak widzi to musi to już mieć w rękach, a jak się nie pozwoli to jest pisk, płacz i nerwy
A jak jej się już wszystko unudzi to wyciagam z szafki ubranka i oglądamy hmmmmm może jakaś projektantka mody z niej będzie (bo modelka to nie bardzo 9500 gram w 6 miesiącu heheh)

Pozdrawiam

hehe u nas metka to interes numer 1 nie jest wazna zabawka byle by miala metke ;D ;D ale niestety nie wszystkie zabawki je maja bo moj zdolny maz na obsesje w druga strone (jak cos ma wystajaca metke) i wielu zabawkom poobcinal ::) a Oskar je wrecz kocha ;D ;D

Dor1976 pisze:
Zdanka, Wanda - TAK, metka to dopiero super wynalazek - łapie, gryzie, ciągnie... Moja córa lubi takie rzeczy :-) Ulubiona "zabawka" to różowa sznurówka.
No i oczywicie pilot, komórka - jak widzi to musi to już mieć w rękach, a jak się nie pozwoli to jest pisk, płacz i nerwy
A jak jej się już wszystko unudzi to wyciagam z szafki ubranka i oglądamy hmmmmm może jakaś projektantka mody z niej będzie (bo modelka to nie bardzo 9500 gram w 6 miesiącu heheh)

Pozdrawiam

Dorotko - to juz Was tresuje corcia... juz nerwy :) hehehe, a co bedzie potem ;D

a my idziemy zaraz na spacerek po Wiktorka, ale najpierw do fotografa fotki zrobic tatusiowi do dowodu nowego ;D a jeszcze najpierw kaszka :)

Czesc dziewczynki.

My już wrocilysmy do Warszawy i zraz uciekamy na szczepienie.
Jestem pod wrażeniem postępów Waszych dzieciaczków. Gabi piękne siedzi ale to juz od miesiąca ale o wstawaniu nawet nie myśli, porusza też sie dość mało - może to przez to ze dobrze jej sie siedzi.

Nadrobilam jedynie albumik - CUDNE MALUSZKI. Wspaniale rosną.

Ewela - wracaj szybko do zdrowia.

Co do spotkania warszawskiego - jeste za i to jak najszybciej. Nastepne mozna zrobić później - nie ma co za dlugo czekac i planowac.

Nasz wyjazd sie udal tylko upaly nam mocno dokuczyly. Wrocilam blada z zapalenem spojowek. Ale przyjemnie bylo nad jeziorem. Postaram sie  wkleic kilka fotek jak znajde dluzsza chwile.

Wszyskiego co naj dla Piotrusia. Całuski.

Nie wiem co będzie potem hehe :-)

Będzie większa, mądrzejsza to jej wytłumaczymy co wolno a czego nie wolno.I jako grzeczna córcia będzie słuchała rodziców - czyżbyśmy się łudzili ?? :)

A teraz robimy, dajemy to co ona chce, ech........ rozpieszczona dziewucha.

moja Ada tez zlosnica a ja nie lubie rozpieszczonych dzieciakow ale ona jeszcze za mala zebym ja ''tresowala'' w tej chwili to ona tresuje mame ;D ::)
Karina jestem niezadowolona ;) :p zdecydowanie za malo informacji o pobycie ;D prosze o jakies szczegoly :laugh: oprocz upalow jak sie Wam podobalo ??? w jakiej miejscowosci bylicie czy w Rzymie ??? co ciekawego kupilas ??? jakie tam produkty dla dzieciaczkow czy bralas sloiczki i pieluchy z stad ??? ja to lubie wiedziec takie rzeczy i co kraj to obyczaj ;D

Ana potrzebujesz spokoju i odpoczynku, dobrze, ze niedlugo nie bedziesz pracowac - zobaczysz, ze wszystko bedzie git ! jestem dobrej mysli ! ;)

reklama
ale upał ! a ma byc tak do konca tyg. ! moj chlop wrocil dzisiaj i chce jechac na 2 dni nad jezioro i kaze mi kwatery szukac - zglupial no ! szczyt sezonu - nigdzie miejsc nie ma, a ten sobie zazyczyl :laugh:
pozostaje Nam tylko jechac na jednodniowe wypady - cale szczescie i na Mazury i nad morze mamy rzut beretem ;D
tak goraco a ja juz obiad zdazylam upichcic ::) spaghetti i szczawiaowa :) ide sie malowac bo moje dziecie zaraz sie zbudzi ;)

Do góry