reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

to Ewunia dba o swoja przyszlosc ;D ;D ;D zeby nie miec zylakow - bo podpbno w tym pomagaja cwiczenia podnoszenia nog do gory ;D ;D ;D Paulinka dop tego wykorzystuje palak przy wielofunkcyjnym woku i przewijak na lozeczku jak zapomne go sciagnac ;D

reklama
DLA PIOTRUSIA SAMEJ SLODYCZY - CIOCIA JOEEY TOBIE ZYCZY

dla mnie spacerowka bez palaka lub tacki odpada ! w quinny nie mam i przez to cierpie - to swietny wynalazek !
Wiola dlatego wlasnie wybralam chicco ponee xs - a jaki to jest ten twoj model ???

Wiola widzisz ile ludzi tyle opinii ;D chyba sama musisz zadecydować
a ja jestem w otyle dobrej sytuacji że jak by coś to moge wogle odpiąć barjerke i luzzzzz ;D

Wiola jak dla mnie odpada bez barierki ::) moj Oskar to samo wyprawia co dziewczynki jak lezy to nozki na barierke a jak siedzie to sie ladnie trzyma albo wali zabawkami ::) a teraz ma efekty dzwiekowe bo barierka plastikowa a w mutsy jest grubo powleczona materialem

Wanda widzisz jakie mądre to me dziecie ;) to ma po mamie ;) :p ;D

mam pytanie czy wasze dzieci też tak interesują wszelkiego rodzaju tasiemki,sznureczki,paseczki... ?? bo Ewa strasznie za nimi szleje np.przy tel.mam smycz i jak rozmawiam przez tel jak ona widzi to albo musze ją odpiąć albo coś z nią zrobić że by jej nie widziała bo inaczej płacz ostatnio spostrzegła troczki przy ochraniaczu tz. te sznureczki które sie przywiązuje do szczebelków łóżeczka i cały czas coś przy nich majstruje no normalnie opsesje ma na ich punkcie  ::) ::) ::)

Zdanka - a jak... maskotka nei jest najwazniejsza tylko jej metka, miesiek do zawieszenia na sznureczku, to nic ze grzechocze, sznurek fajniejszy ;D ;D ;D to chyba normalne :) sznurek fajna zabawka i na dluuuugo wystarcza za jednym razem :) tak samo przy wozku - najlepsza zabawka to sznurek od zapiecia :)

reklama
Do góry