to Ewunia dba o swoja przyszlosc ;D ;D ;D zeby nie miec zylakow - bo podpbno w tym pomagaja cwiczenia podnoszenia nog do gory ;D ;D ;D Paulinka dop tego wykorzystuje palak przy wielofunkcyjnym woku i przewijak na lozeczku jak zapomne go sciagnac ;D
reklama
DLA PIOTRUSIA SAMEJ SLODYCZY - CIOCIA JOEEY TOBIE ZYCZY
dla mnie spacerowka bez palaka lub tacki odpada ! w quinny nie mam i przez to cierpie - to swietny wynalazek !
Wiola dlatego wlasnie wybralam chicco ponee xs - a jaki to jest ten twoj model ???
dla mnie spacerowka bez palaka lub tacki odpada ! w quinny nie mam i przez to cierpie - to swietny wynalazek !
Wiola dlatego wlasnie wybralam chicco ponee xs - a jaki to jest ten twoj model ???
Wiola jak dla mnie odpada bez barierki : moj Oskar to samo wyprawia co dziewczynki jak lezy to nozki na barierke a jak siedzie to sie ladnie trzyma albo wali zabawkami : a teraz ma efekty dzwiekowe bo barierka plastikowa a w mutsy jest grubo powleczona materialem
zdanka
Fanka BB :)
Wanda widzisz jakie mądre to me dziecie to ma po mamie ;D
mam pytanie czy wasze dzieci też tak interesują wszelkiego rodzaju tasiemki,sznureczki,paseczki... ?? bo Ewa strasznie za nimi szleje np.przy tel.mam smycz i jak rozmawiam przez tel jak ona widzi to albo musze ją odpiąć albo coś z nią zrobić że by jej nie widziała bo inaczej płacz ostatnio spostrzegła troczki przy ochraniaczu tz. te sznureczki które sie przywiązuje do szczebelków łóżeczka i cały czas coś przy nich majstruje no normalnie opsesje ma na ich punkcie : : :
mam pytanie czy wasze dzieci też tak interesują wszelkiego rodzaju tasiemki,sznureczki,paseczki... ?? bo Ewa strasznie za nimi szleje np.przy tel.mam smycz i jak rozmawiam przez tel jak ona widzi to albo musze ją odpiąć albo coś z nią zrobić że by jej nie widziała bo inaczej płacz ostatnio spostrzegła troczki przy ochraniaczu tz. te sznureczki które sie przywiązuje do szczebelków łóżeczka i cały czas coś przy nich majstruje no normalnie opsesje ma na ich punkcie : : :
Zdanka - a jak... maskotka nei jest najwazniejsza tylko jej metka, miesiek do zawieszenia na sznureczku, to nic ze grzechocze, sznurek fajniejszy ;D ;D ;D to chyba normalne sznurek fajna zabawka i na dluuuugo wystarcza za jednym razem tak samo przy wozku - najlepsza zabawka to sznurek od zapiecia
reklama
A
aOLA
Gość
W imieniu Piotrusia i swoim dziekuje za zyczenia :-* :-* :-*
Podziel się: