reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
mam pytanko, czy wozek bez barierki jest gorszy od tych z barjerka ??? bo ja mam teraz z tacka a ten co chce kupic to jest bez i teraz niewiem

Wiola, ja myslę, ze to zależy od tego kto co lubi... nam pałąk z przodu jest potrzebny, bo na spacerach Agata trzyma sie go jak obserwuje świat, a przede wszystkim to moja "amerykanka" uwielbia trzymać na nim nogi

wiola nie ma wogle barierki ???hmm powiem szczerze że te z barjerką wydają mi się bezpieczniejsze teraz nasze dzidzie zaczynja robić tak zwane" patatataj " ;) mi się wydaje że ona jest potrzebna dla takiego malucha jak nasze też ona wydaje mi się niezbędna choć by do trzymania się rączkami Ewa już z tej barjerki korzysta
tylko Wiola nie wiem w końcu ten co zamierzasz kupić ??? jest bez tacki i barjerki? jeśli tak to na moje odpada  :-[

Wiolus - wg mnie ani gorszy ani lepsz, jak sa pasy, a w kazdym wozku chyba sa, to i tak dziecko nie wypadnie... mnie sie podobaja bardzo wozki wlasnie bez niczego ;D ;D ;D i taki mam :) bez barierki zadnej :) i bez tacki :)

Zdanka - Wiki byl nader ruchliwym dzieckiem, mial wozek goly, ten granatowy ktorym jezdzi teraz Paulina i jakos nigdy nie wypadl :p hehehe

no pasy ma , blagam pomozcie bo siedze od wczoraj nad nimi i niewiem ktory mam kupic pomozcie mi blagam , wkleje zdjecia na zakupach ;D ;D ;D ;D

reklama
Wanda masz racje jeżeli dzidzia jest przypieta pasami to nie wypadnie ale mi się wydaje że z tą barjerką jest wygodniej tak jak już pisałam Ewa zakłada na nią nóżki jak siedzi wali o nią zabawkami, ładnie sie jej trzyma i podziwia świat
Hanka popieram

Do góry