reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana, musi być dobrze! Musisz tylko teraz bardzo dbać o siebie i o Dzidzię, ale znając Cię z forumowych stron jestem o to spokojna...

reklama
Najlepsze zyczonka dla Piotrusia  ;D ;D

a ja dzisiaj naleje wody do baseniku i bedziemy sie chlapac  ;D znaczy sie Oskar bo ja sie juz nie zmieszcze  ::) :(

Piotrusiu kochany... weszłam sobie do albumiku, widziałam Twoje pierwsze zdjęcia (jeszcze w inkubatorze). Taką małą istotką byłeś, a teraz fajny chłopczyk z Ciebie. Rośnij nadal tak zdrowo, bądź radosny, uśmiechniety, niech rodzice będą z Ciebie dumni.

:-) ;-) :-) ;-)

Pozdrawiam

:) ;D wiem, powiedzialam lekarzowi, ze bardziej juz nie moge :) ale on mowi, ze to nie moja wina tylko brak badan od razu po porodzie jak sprawa byla do szybkiego zaleczenia, a teraz trzeba czekac, no ale ide na zwolnienie niedlugo to bede miala lzej :)

reklama
no pieknie Adula stoi... jestem w szoku troche... Paulinie daleko do tego..
no i jaka zwala z kota... no nie moge, jaki obserwato stojacej Ady ;D ;D ;D ;D

Do góry