reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa - alez prosze Cie bardzo :) tylko od razu mowie ze fajniejsz efekt jak jest na caly ekran :) a tu musialam zmniejszyc :(

czeresnie
wisnie.jpg

katedra gnieznienska, zdjecie robione z samochodu ;D
gniezno.jpg

ulubiony kwiat mojej mamy - prawda ze niefajny :D ;D ;D
kwiat.jpg

pies mojej siostry :p
bubu.jpg

reklama
teleskop mojej siostry - szkoda tylko ze spier...lil :)
ryba.jpg

roza z ogrodu rodzicow
roza2.jpg

jeszcze raz
roza1.jpg

i moje ulubione lilie wodne na bagnie przed domem rodzicow :)
lilie.jpg

Ketsa(Monika Maksio), Bartyś(Aneta Kamil), Ewela(Ewelina Szymon), Fuczak(Anita Kacper), jsorbek(Asia Maja), Amelka(Basia Julia), Steffi i JA
Czy wszystkie potwiedzacie spotkani??
No i może jednak Moskito z Karolkiem się zjawią??

Rynek Ratusz :-)

:-) Pozdraiwam

Wańdzia no świenie ...... hehehehe ja tez wczoraj pocykałam kwiatki i rybki.... ;) ale na prawde bbbbardzo ładne i ostrość dobra... ja mam troszkę z tym problem bo nie mam stabilizatora ...ale za to jest anty bur tj. specjalny program do ktorego tez mozna wlasne ustawienia dorzucic i wtedy wychodza żyletki... nawet z samochodu przy predkosci mniej wiecej 90km/h udaly mi sie nie poruszone ....

Ketsa - no kwiaty sa wdziecznymi modelami do zdjec ;D ;D ;D uwielbiam robic zdjecia kwiatom, co zreszta juz chyba dalo sie zauwazyc, bo czasami mialam jakiegos kwiatka w avarcie :) No stabilizator fajna rzecz - tez wczoraj robilam zdjecia z jadacego samochodu - sciagnelam rejestracje kolesia przed nami ;D ;D ;D hehehe
to tez wrzucaj fotki, ja zawsze chetnie ogladam ladne zdjecia :)

Didi - wlasnie obejrzalam filmik z Alem - w szoku jestem !!!!!!!!!!!!!!! Ale zdolniacha !!!!!!!!!!!!!! no nie moge no !!!!!!!!!!!

Hej dziewuszki :D

Mojemu Filipowi wychodzą ząbki no maruda i ślinotok non stop :laugh:

Wanda a moze nie doczytałam wiem chyba ze panasonic ale jaki model aparatu bo zdjecia zajefajne  :laugh: tez coś musze zakupic dobrego :laugh:

Ja zaraz pakuje sie w puszkę (auto) i jade na miasto :D nie chcem ale muszem ::)

Wanda a jak przejeżdzasz przez Białe Błota to tam mamy komis mozesz zajzeć :D

Donia - tak, panasonic DCM-FX7
Wiem ze tam macie komis, ale nie bylo czasu w ten weekend zajechac... a kiedy teraz przyjedziemy to nie wiem, mam nadzieje ze niepredko, bo chcialabym zwiedzic w koncu Poznan, Kornik i Rogalin :) takze 3 weekendy juz mam zaplanowane :)

reklama
Ach te ząbki... my jeszcze ani widu a słychu już jak diabli... i co ranek sprawdzam czy aby już....

Wanda zdjęcia superaśne, czereśnie wyszły naprawdę super...

Do góry