reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati z tego co mi Wańdzia tłumaczyła to wychodzi że w 2 serii jest 24 (bo w pierwszej bylo 25 a tu zmiana...) ja ściągam programem bitcomet torenty ze stronek typu http://www.torrentspy.com/

Wańdzia dzięki to mnie troche podbudowalas bo nie bylam optymistka w tym temacie;)

reklama
własnie w wiadomościach mówili o policjantach którzy zginęli podczas poscigu Obaj mieli po 29lat Jeden osierocił 7msc dziecko Aż mnie ciarki przechodzą :mad:

Ewa już śpi 1,5 h  ;D
Wanda no co Ty ja nie jestem taka co by sie obraziła zaraz wal z mostu  ;) tylko bez przesady  ;) ;D
a co do aparatu to  ja niby mam taki dobry nie rozumiem
ale po malutku i go rozpracuje ale szczerze powiem że nie bawi mnie to leń ze mnie  ;)

to teraz ja wkleje swoje dzieła
p70300102ot.jpg

reklama
zdanka bardzo ladne ;D
Ada tez probuje zasnac i cos marudzi :( a ja chce isc sie kapac bo pluskalam sie w jeziorze i jeszcze w wannie nie bylam zmyc owego jeziorka ::)
a kiedy Natalia bedzie miala neta ??? wie ktoras ???
nie mamy dzis zadnych jubilatow ??? ide sprawdzic...

Do góry