reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć kobitki - ja tak przelotem

Zapowiada mi sie kolejny pracowity dzień, więc wpadam tylko na chwilunie zyczyc wspaniałego spotkania podkrakowskim smokom i smoczycom!!! Szkoda,ze nie będę mogła być tam z Wami :( :( :(

i tak właściwie to na razie koniec mojego wywodu

odezwe sie wieczorem - miłego dnia wszystkim ;D ;D ;D

reklama
czesc dziewuszki!
Wandzia śliczne zdjęcia :)
co do spadania jeszcze to Ida raczej nie ma takiej możliwości bo śpi w swoim łóżeczku, a w dzień albo w wózku przypięta albo najczęściej na kocyku na podłodze, może się kulać do woli, najwyżej sie wkula pod stół ale nie ma mozliwości zeby gdzieś spadła. Za to ja sie boje ze ona w koncu Bogdanowi spadnie z przewijaka, on nieczesto ją przewija ale na przykład w weekendy sie to zdarza, i widziałam ze zostawia ja na przewijaku i odwraca sie np. po pieluchy, jak mu zwracam uwagę to sie oburza ze przecież stoi przy niej, no tak stoi tylko ze tyłem :mad: efekt taki ze on przewija a ja stoję obok i pilnuję zeby Ida nie spadła, bez sensu i oczywiscie wszyscy wściekli :( nie wiem co zrobic, chyba całkiem zlikwiduję ten przewijak albo niech leży na podłodze, bo widzę ze tłumaczenie nic do mojego męża nie dociera :mad: a nie chcę zeby się w tym przypadku uczył na własnych błędach

Wańdzia
no twoje zdjęcia rewelacja!!!! wstawie swoje ale zaznaczam ze bedzie różnica....
mam problemy właśnie z ostrościa jeszcze przede wszystkim...... no nic musze sie jeszcze duzo uczyc...;)... a to jednak troche skomplikowany aparat przynajmniej jak na poczatek

20060703nowe00243fm.jpg

20060703nowe00263ex.jpg

20060703nowe00384hp.jpg

20060703nowe01101xg.jpg

heja

widze że spotkanie krakowskie na tapecie :laugh: mam nadzieje że i warszawskie po powrocie Kariny się wyklaruje ;)

hmm dziewczyny super zdjęcia chyba i ja musze zacząć rozpracowywać nasz aparat ;D bo jak narazie cały czas na auto robie

do wieczorka

Ketsa - bardzo ladne zdjecia... naprawde !!!! A jak juz rozpracujesz wszystko to na pewno beda profesjonalne... a na tym ostatnim wyraznie widac jak zaba znieksztalca zdjecia !!
Zdanka - no koniecznie rozpracuj... majac taki aparat jak Twoj i robiac zdjecia na auto, to naprawde wstyd :p ;D ;D ;D ale serio serio Ci mowie :) nie obrazaj sie czasem :) najlepsze jest to, ze moj ojciec kloci si ze mna ze jak aparat ma obiektyw tego typu co Twoj aparat (tzn chodzi mi konkretnie o cyfrowke, a nie lustrzanke cyfrowa) to zrobi lepsze zdjecia od takiego ktory jest plaski - mimo ze maja dokladnie identyczne parametry !!!! jak on mnie wkur....a !!! toz to snob jeden no... on chce sobie kupic aparat cyfrowy, lustrzanke i na pewno bedzie robic zdjecia tylko na auto, ale co szpan to szpat !!!!!!!! o matko jak zem sie wpienila no... hehehe
no ale wracajac do zdjec - Zdanka, kombinuj z instrukcja obslugi najlepiej - bo to jest to, czego my Polacy nieczesto chyba uzywamy ;D ;D ;D a naprawde sie przydaje :) no i wklejaj nam zajefajne fotki :)

Hejo :)

Melduję, że potwierdzam przybycie na spotkanie KRAKÓW :) Niedziela - 9 lipca - godz. 14:30 - ładna pogoda Rynek Ratusz koło rzeźby - brzydka pogoda Plaza koło kina :) :)
Kwestia jeszcze, czy przyjadę z Marcinem czy sama z Kamilkiem... Napiszcie, czy wszystkie poza Fuczakiem przyjeżdżacie z połówkami ? Do Plazy mogłabym przyjechać sama, bo poradzę sobie z dojazdem, gorzej w okolice Rynku ...

Wanda no niezły z Ciebie fotograf :) Baaardzo fajne zdjęcia :)

hej laseczki:)

to ja:) tęskniłyście???
nadal nie mam netu.... teraz klikam od rodziców...
Ketsa - dzięki za sms-ka... napewno się pojawię na spotkanku :) :) :)

no to tylko tyle..... spadam zaraz do lekarza z Kubusiem ...

mam nadzieję że już wkrótce naprawiąś usterkę i będe z Wami na bierząco a tymczasem całuski i do następnego :) :)

o rany...a tu ciagle ten sam temat :laugh:
Gochna ja juz dawno zrezygnowalam z przewijaka, klade go tylko czasem na lozko by po kapieli przebrac tam Ade i przymajstrowac przy niej troche (pielegnacja itp.) ;) :laugh:
super te fotki ! moze i ja sie zainteresuje swoim aparatem i pomajstruje bo len ze mnie i caly czas jade na fukcji auto :laugh: ::)

reklama
Didi ciesze sie ze wreszcie doszla! :D :D

Wanda i Ketsa ile jest odcinkow Lost i skad sie je bierze? Mam 23 i cos mi sie wydaje ze to nie koniec??

Do góry