reklama
A
aOLA
Gość
Ziemzia no jakbym czytała o swoim Piotrusiu Też się zrobił taki cycus że do kibelka w nosidełku musze go zabierać A na domiar złego mąz wyjechał i zostawił mnie z ta przylepke na 24h A czytałam że najgorszy jest ósmy miesiąc życia dziecka bo wtedy boi sie wszystkich i toleruje tylko mame Nie wyobrażam sobie tego :
KRAKÓW:
czyli co 9 lipca 14:30, miejsce jak zimno i leje to Plaza jak milutko to możemy się umówić pod smokiem, przejść się na rynek i potem zobaczymy jak Wam spasuje to Re jak nie to inny lokal
ja bede sama, ale Wy możecie być z połówkami, czekam na potwierdzenie czy wszystkim pasuje? lub kontrpropozycje...
czyli co 9 lipca 14:30, miejsce jak zimno i leje to Plaza jak milutko to możemy się umówić pod smokiem, przejść się na rynek i potem zobaczymy jak Wam spasuje to Re jak nie to inny lokal
ja bede sama, ale Wy możecie być z połówkami, czekam na potwierdzenie czy wszystkim pasuje? lub kontrpropozycje...
Futrzak dokładnie tak jak dla mnie idealnie!
No może jeszcze tylko "punkt wyjścia" trzeba ustaliś jak na Rynku to może tradycyjnie okolice skarbonki albo pod schodami ratusza gdzies a jak Plaza to proponuke na najwyższym poziomie gdzieś przy schodach
AA na gg widze że Steffi nie ma netu to zaraz jej jakiegoś smsa wysmaże no i sorbusiowej też trzeba to powysyłam
No może jeszcze tylko "punkt wyjścia" trzeba ustaliś jak na Rynku to może tradycyjnie okolice skarbonki albo pod schodami ratusza gdzies a jak Plaza to proponuke na najwyższym poziomie gdzieś przy schodach
AA na gg widze że Steffi nie ma netu to zaraz jej jakiegoś smsa wysmaże no i sorbusiowej też trzeba to powysyłam
reklama
widze ze tu jest goraco w zwiazku ze spotkaniem krakowski!!!ja musze sprawdzic o ktorej mamy pociag!!!bo w autobusie byloby ciezko!!!moze umowimy sie po adasiem????i wtedy wszyustkie pojdziemy na ogrodki jak oczywiscie bedzie ladnie!
Podziel się: