jak plaza to najwyższe piętro przy schodach przy kinie, a jak rynek to obojętne, będę zaczepiać kazda laskę z wózkiem w okilicy miejsca spotkania ;D, może być przy tej nowej rzeźbie przy ratuszu, każda ją znajdzie, o skarbonce nie wiem czy każda wie... a tak przy ratuszu przy rzeźbie (tego czgoś nie da się przeoczyć) :
reklama
Wańdzia reeewelacyjnie rozkminiam go cały czas a jednak jest sie w co zaglebiac bo ma buzo manualnych ustawien... i musze sie przestawic na wiekszy wysilek niz pstrykanie w "auto" no i troche nauki jest a widac to po tych zdjeciach co wczoraj wstawilam...jakie nie ostre no ale juz jest coraz lepiej
Dor1976
Fanka BB :)
Kraków :-)
9 lipca
Godz. 14.30
Miejsce - brzydka pogoda Plaza, ładna (a taką właśnie zapowiadają) łono natury Rynek (ratusz, pomnik) i padło, że koło smoka, więc gdzie?? Ale chaos ...
Czekam na sms-ki :-) lub tel. na gadu też jestem :-) - żeby juz tutaj nie zajmować miejsca tylko Krakowem i spotkaniem.
Pozdrawiam
9 lipca
Godz. 14.30
Miejsce - brzydka pogoda Plaza, ładna (a taką właśnie zapowiadają) łono natury Rynek (ratusz, pomnik) i padło, że koło smoka, więc gdzie?? Ale chaos ...
Czekam na sms-ki :-) lub tel. na gadu też jestem :-) - żeby juz tutaj nie zajmować miejsca tylko Krakowem i spotkaniem.
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: