reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka dziewczynki!

Kilka dni mnie nie było i mam mnóstwo stron do nadrobienia...Formatowalismy kompa, więc nie było netu.

Poczytam troszke co naskrobałysce, jesli synek mi pozwoli.

Pozdrawiamy.

reklama
Melduje sie!

Padam na twarz jestem niewyspana jak nie wiem pobudka o 5.Nie wiem cz y Hania nie zaczyna byc chora rano zakaslala juz,poczekam jak sie rozwinie sytuacja,tesciowa moze byc z siebie dumna!Wiedziala co mowi!(ze za duzo z Hania na dwrzu,ze okno otwarte)wiecznie wykraka!No ale tak naprawde to przeziebila sie bo cala noc byl balkon otwaty,bo nie zauwazylam jak szlam spac ze jest otwarty.I bylo zimno a ona zmarzla,bo sie rozkopala.

A tesciowa sie od mnie nie odzywa,bo wczoraj wrocilismy przed 10ta a pawle byl po kilku piwkac! :mad:no jak sie tylko obudzi to spadam do ojca!

Witam!!

Spotkanie w Krakowie już niedługo ;-)
Ustalone na 100% jeszcze nie jest ;-(
9 lipca - to pewne
godzina ?? my do Krakowa dojedziemy na ok. 12.00 i będziemy tam do około 18.00
miejsce?? (przeglądałam mape Krakowa- wiem, gdzie jest Plaza i park Jordana ;-) ) - no togdzie sie spotykamy??
aparaty, kamery będą w ruchu - potem któras zamieści fotki w albumiku.

Ustalny to wszystko do czwartku (ja net mam dostępny tylko do godz. 13.00 - w pracy - więc chciałabym wiedzieć dokładnie gdzie i o której mamy się wstawić)

Pozdrawiam

I oczywiście podziwaim ALutka za jego umiejętności - spryciarz z niego - super.
Gratuluje umiejętności.

Opowiem swojej Niśce o umiejętnościach kolegi to może i ona zacznie coś działac w tym kierunku

PA

9 lipca, miejsce : Plaza lub ogródek "Re" na w okolicach rynku (pubz ogródkiem i parasolkami), godzina 13:00 - wszystkim pasuje?

didi pisze:
AL tez nie lubi jak jest sam za dlugo a co do lezenia obok to Klucha ja tez ma to samo..jak on zasypia to musze lezec z nim a jak juz wstane to mlody nie spi
Też tak mam, tyle że jak głębiej przyśnie, to mi się udaje wstać ale wtedy raz na czas podnosi oczy kontrolnie czy jestem i jak mnie nie ma to przywołuje płaczem - jak się przyłoże to podsypia dalej...

Nie było mnie przez weekend i chyba jeszcze padła propozycja parku Jordana..., mnie tam rura ja się dostosuje tylko niech już padnie jedna konkretna propozycja

Kacper też już stoi w łóżeczku i sam się podnosi, jest afera jak nie stoi - tak mu się spodobało, i za ręce chodzi już szczególnie tropić kota :), trzyma mnie dłońmi za ręce i stawia kroki, czasem zapomni że trzeba raz jedna noga raz druga i wtedy skacze ;)

reklama
Hejjjjjj

Co do spotkanka moje preferencje: miejsce jak nie pewna pogoda -Plaza jak ładnie to okolice Rynku i bulwary (sam rynek czy Re Futrzaku właśnie się zastanawiałam czy podołamy bo to będzie kilkoro osób plus około 5 wózków.... który ogródek nas pomieści...?)
Bodzinkę wolałam bym trochę pózniejszą może jakoś 14.30 ... ale dostosuje sie do wiekszosci.

Dor ty się nie martw że netu nie będziesz mieć i że do czwartku musimy mieć wszystko na ziher..... telefon twój mamy i na pewno się domówimy tak jak trzeba.

Do góry