reklama
A
aOLA
Gość
nie gadam z wami
ja przed ciaza wazylam 60kg przy wzroscie 158 Teraz waze 63kg przy tym samym wzroscie Marze o zzuceniu 10kg
ja przed ciaza wazylam 60kg przy wzroscie 158 Teraz waze 63kg przy tym samym wzroscie Marze o zzuceniu 10kg
No to dobrze Kamila to nie tak adrakonska dieta.To nie wiem co Ci jest mam nadzieje ze nic powaznego.
ja przed ciaza wazylam 54 kilo i mam 168 cm a teraz wzrostu mam tyle samo tylko ze waze 52.Mysle ze to zasluga karmienia i noszenia Hanulki.w koncu 8 kilo wazy ponad jeszcze w pampersie to z 9 czasem heheh
ja przed ciaza wazylam 54 kilo i mam 168 cm a teraz wzrostu mam tyle samo tylko ze waze 52.Mysle ze to zasluga karmienia i noszenia Hanulki.w koncu 8 kilo wazy ponad jeszcze w pampersie to z 9 czasem heheh
Steffi
Fanka BB :)
hello
Paula - nie dostałam listy
a ja mam jakiś kryzys...i doła giganta...jestem zmęczona już tą budową i wszystkim co jest z nią związane. Próbuje stworzyć jakąś namiastkę domu pomiędzy cementem, piaskiem, budowlańcami i pomału zaczynam wymiękać... a gdzie do końca?????
ANA - MOJE GRATULACJE!!!!!!!
teraz musisz dzielić się z nami wszystkimi swoimi odczuciami żebyśmy mogły z Tobą na nowo przeżywać ciążę CYPRIANKU - wszystkiego co najlepsze z okazji pół roczku
Paula - nie dostałam listy
a ja mam jakiś kryzys...i doła giganta...jestem zmęczona już tą budową i wszystkim co jest z nią związane. Próbuje stworzyć jakąś namiastkę domu pomiędzy cementem, piaskiem, budowlańcami i pomału zaczynam wymiękać... a gdzie do końca?????
A
aOLA
Gość
az sie boje tego spotkania Wy wszystkie takie laski :
Kamila nie masz co szalec na raie z niepokoju, zwroc uwage, ze na pewno masz jeszcze wszystko rozregulowane, a jescze dietke stosujesz, to juz w ogole, ja po porodzie czasem mialam przerwy po 35 dni. Ale test zrob dla pewnosci i uspokojenia siebie, co ma byc to i tak tego juz nie zmienisz a bedziesz wiedziec
Paula25
szczęśliwa :)
My już po 2 godzinnym spacerku przedpołudniowym teraz znów zrobiło sie gorąco, ale czasami powiewa chłodny wiaterek....i mieliśmy gości, przyjechała moja ciotka z siostrą zaprosić nas na imprezę w plenerze nad jeziorem z okazji 50 urodzin mojego wójka : wójek nic nie wie bo to ma być przyjęcie niespodzianka z kateringiem : ....nie wiem czy pojedziemy Paweł pewnie nie bedzie chciał jechac bo nie lubi bardzo tej rodzinki zresztą i ja za nimi nie przepadam
Teraz Kacperek zasnął a ja mam chwile żeby odsapnąć....
Steffi nie wiem dlaczego nie dostałaś listy, bo nie dostałąm żadnego maila zwrotnego ale wysłałam Ci jeszcze raz, jak cos to pisz!
Teraz Kacperek zasnął a ja mam chwile żeby odsapnąć....
Steffi nie wiem dlaczego nie dostałaś listy, bo nie dostałąm żadnego maila zwrotnego ale wysłałam Ci jeszcze raz, jak cos to pisz!
A
aOLA
Gość
cos mi sie stalo z klawiatura Poprzestawialy mi sie literki Piotrus cos w nia walil : nie wiecie jak to odkrecic
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Ola niestety ja ciemna jestem w te klocki :
Didi no to spryciarz z Ala :laugh: jak tak dalej pójdzie to Kacper tez niedługo zacznie raczkować narazie spodobało mu sie stawanie na stópkach i rączkach a pupa w górze (zaraz wstawie zdjęciedo albumiku) i zauważyłam ze próbuje przestawiac już nóżki do przodu no a jak sie czegoś złapie to tez próbuje wstawać
Didi no to spryciarz z Ala :laugh: jak tak dalej pójdzie to Kacper tez niedługo zacznie raczkować narazie spodobało mu sie stawanie na stópkach i rączkach a pupa w górze (zaraz wstawie zdjęciedo albumiku) i zauważyłam ze próbuje przestawiac już nóżki do przodu no a jak sie czegoś złapie to tez próbuje wstawać
Podziel się: