reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Heloł

Ana oczywiscie wielkie gratulejszyn ;) :laugh: oby z tą tarczycą było ok :D a będzie napewno

Chyba też obniże juz łózeczko bo jak mały leży w nim to ja nasłuchuje hałasów i ciągle mam schizki ze wypada :D :D

Didi ty nasz specjalisto moze mi pomożesz :laugh: Filip tak tzraskał w klawiaturę ze mam teraz przeogromniaste litery na bb a na pozostałych stronach sa ok HELP :(

reklama
Kłaniam sie babiszonkom i dzieciaczkom :D tęskinłyście??? :laugh:

po 1..........Chciałam bardzo podziekować w imieniu synka za wszystkie życzenia ;D

po 2..........Wszystkim dzieciaczkom tym półrocznym i tym 7 miesiecznym przesyłamy uściski i buziaki wielkości...dużej wielkości, baa - ogromniastej wielkości!

No to startuje z nadrabianiem ;D

ANA - tak sie ciesze ;D a jaki piękny suwaczek - no to kibicujemy Ci kobietko ;D juz nie mogę sie doczekać zdjęc i relacji z usg!!!.............oo własnie przeczytałam,ze odwiedził Cie pierwszy pawik, noo prosze - zycze ci jednak, zebyś jak najmniej razy zmuszona była rozmawiać z sedesikiem ;D

Ola - no to Cie Piotrula załatwił, na szczęście nasz szpec Didi czuwa na posterunku ;D

Didi - moze na wyspie stworzysz jakies pogotowie komputerowe ;D

Paula - no to Was rodzinka uszczęśliwiła zaproszeniem - ale taka imprezka plenerowa nad jeziorkiem -mmhhhmmm!!!dziekuje pięknie za liste ;D A Kacperek, hehe - mały sportsmen!!!dobrze ze trenuje mięsnie - już niedługo będzie cie nosił na rękach ;D

Magdamaj - noooo, to masz teraz kobitko biegania za córą - gratulacje dla Majusi ;D zdolna dziewczynka ;D

Dorrr - no to super ze Weronisia zaczęła sie "turlać"!!jeszcze chwila i będziesz za nią biegać po mieszkaniu ;D

Agnes - no to Ci mąż zaplanował dzieciątko, hehe!

Kamila
-ale masz zagadkę!!daj znać czy juz przeszło troszkę ,czy Cię dalej męczy!!

Martulka
- jak miło ze sie zameldowałaś ;)!!!! jak tylko nadrobie jeszcze troszke lece do albumiku moją synową piękną obejrzeć!!!i ciesze sie ze wszystko sie układa tak jak powinno ;D ;D ;D ;D

Wandzia - no suuper,ze kupiliście aparat!!bardzo sie ciesze - no to teraz musisz nas kochana zasypać zdjęciami

Joeey - ojj, to nie wychowałas sobie profesora ;) ale we wrześniu gość sie na pewno poprawi ;)

no i mój pan i władca dał o sobie znać!!! lece do niego - ale ja tu jeszcze wróce :D wole nie czytać coż natworzyłam - w razie czego wytłumacze sie upałami - mózgownica nie działa tak jak powinna ::) :p ;D

no to ja Wam jeszcze ponudze - bo gościu sie uspokoił - bawi sie czapeczką :laugh:

Bartyś - tak czytam ze byłaś u teściów z własnej ,nieprzymuszonej woli - no opad szczeny - hehe - no widzisz - może jednak ta rozmowa z teściem pomogła

Gabi - niech zyje uczelniana biurokracja!!ładnie Cie załtawili - nie ma to jak w taki upał kursować sobie po mieście ::)

Ciekawe jak tam przeprowadzka Natalii ::) wogóle nam tu kobitki migrują ;D

no dobra - więcej nie mam siły nadrobić ::) zatrzymałam sie na 1509 stronie ::)

To napisze Wam jeszcze - ze byliśmy wczoraj na szczepieniu - Karolek wazy 8100g - wzrost - cos ok 70 cm ::) musze sama mierzyć,a nie ufam swoim pomiarom

Donia..:D  wejdz na górze strony w widok  pozniej w rozmiar tekstu i tam masz podane rozne rozmiary  i zmien na taki jaki bedzie Tobie pasil..D:

Moskitko..:)..na wyspie to ja bede musiala wybawiac z opresji sama siebie jak moj nie kumaty komputerowo chlop cos spierd...li  w mojej nowej zabawusi  a raczej naszym nowym laptopisiu ..:D :D  a jak juz cos tram pomiesza lepiej niech modli sie o litosc abym mu kuku nie zrobila..:D :D

Didi dzięki ale jak odpaliłam teraz komp jest wszystko ok ;D

co do szaleńst na widok klawiatury to jak Piotrus siedzi z Rafałem przy komp to każdy ma swoja klawiaturę ;) a ostatnio jak walnąl w "naszą" to otworzyła się strona z...........gołymi babami ;D

ja też obniżyłam łózeczko ale co sie przy tym napiciłam i nastękałam i jak wkońcu udało mi sie odkręcić i przykręcic wszystkie śrubki to okazało się że znowu przykręciłam je na ten sam poziom ::) ;D No możecie sobie wyobrazic moją mine i słowa jakie wtedy padły Ale w końcu udało mi sie i Pysio śpi juz na środkowym poziomie ;D

Czesc dziewczyny :)

wlazlam pochwalic sie nowymi fotkami ;D ;D ;D ale ze mnie chwalipieta ;D ;D ;D
Pojechalismy dzis sobie do Gniezna na mala wycieczke :) Fajnie bylo :)

Aaaaa i jeszcze chcialam napisac, ze znalezlismy miejsce dla Wiktorka w takim niby przedszkolu... pisze niby, bo narazie to jest taki klub dla dzieci, ale dziala jak przedszkole, a od jesieni ma byc przedszkolem... no i Wiktor od poniedzialku idzie !!!! Takze moze w koncu uda mi sie napisac prace mgr :)

Ana - wspolczuje Ci pawika... ale rozumiem doskonale... mnie tez nieraz skreca przy Pauliny kupie, a jak sobie pomysle jak by to wygladalo jak bym w ciazy byla...ojjj...

Moskito - no fajnie fajnie... tez sie ciesze :) troche mielismy klopotu z wyborem, bo najbardziej chcielismy zeby robil zdjecia dobre i najbardziej nam sie podobaly wizualnie takiego typu jak Ty masz, ale w koncu kupilismy malego zgrabnego panasonica... no ale najwazniejsze ze obiektyw Leica - mam wujka pasjonata ogromnego aparatow i fotografii... wujek jest dosyc dziany, wiec ma kilka ekstra aparatow i troche sie na nich zna :) i on nam doradzal zeby wlasnie kupic panasonica ze wzgledu na obiektyw... my tam sie za bardzo nie znamy, ale posluchalismy :) Narazie jestem zadowolona :)

zmykam poki co, bo zaraz siadam do nauki... w niedziele 2 egzaminy :( a tak mi sie nie chce uczyc !!!

Didi - dobrze, ze zaopatrzona juz jesteś w laptoka ;D i biada chłopu jak coś zepsuje :laugh: jak Ty sobie z nim nie poradzisz,wyślemy delegacje ;)

Ola - hehe -ale dajesz jaja ;D no ciekawe jakie słowa padły z Twych ust na ten widok, hmmmmm ::) :laugh:

Wandziuk - powodzenia w nauce to raz ;D, a dwa - na pewno wujek Wam dobrze doradził ;D ;D zaraz nawet przekonam sie o tym frunąc na albumik ;D ;D

i wróciłam................

Paulinka - słodziuchna, a te oczy ::) czy te oczy mogą kłamać???mama sie przekona ;D

Pipiś - przystojniacha jak tralala, i coraz bardziej męski sie robi!!! ojj, będzie laseczki zwijał, będzie ;D

No a jak zobaczyłam Kacperka - to mi szczena opadła - no skubaniec jeden ;D ;D ;D zalotniczek

Po Iduni to widać ,ze łobuziara!! Sliczna ;D

Kubuś - jak zwykle powala ;D widze mamusia powoli do konika przyucza ;D

oo, następny - Kamilek - kurcze,ale tu ma młody konkurencje ;D ;D a ta pupka do góry - no nie mogę wyjść z podziwu

Rannyy- to cudo to moja synowa?? a jak urosłaa..no piękna Nadulka

tak oglądam te zdjęcia od ostatniego - i jak tak dalej pójdzie to skończe komentować na pierwszym - hehe - a pierwsze zdjęcie oczywiście Ingusi ;D ;D ;D

Reasumujac .......Piękne są dzieciaczki nasze grudniowe - bez wyjątku ;D..................

reklama
magdamaj pisze:
hihihi hi chyba zrobic fasolke :)  ;D ;D ;D ;D ;D
Magdamaj ja Ci dam zrobic fasolke  ::) ::) ::)

Moskito super że sie pokazałaś bo już miałam do ciebie pisać ;)  ;D ;D ;D no i Karolek ładnie Ci rośnie :)

Didi oj biada mu biada jak coś zmajstruje  ;D ;D ;D

aOla to żeś nieźle sie musiała napocić przy tym łóżeczku  ::) no a Piotrus od małego wie na czym oko zawiesić  ;) ;D

Wanda super że wycieczka sie udała  :laugh: ja byłam kiedys w Gnieźnie ale to było dawno temu w podstawówce :)
no i fajnie że Wiktorek idzie do przedszkola, mam nadzieję  ze mus ie tam spodoba :)

Do góry