reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprysiu, wszystkiego naj naj, slonka i usmiechow :)

ale pogoda zdecydowanie lepsza, jak mi sie dobrze do pracy szlo, w koncu jest czym oddychac.

za to dzisiaj pierwszy pawik ;D Stas strzelil takiego kupala, ze mnie zemdlilo i bach ;D Slawek musial go przebrac.

reklama
Cyprysiu nasz kochany ciacia i Kacperek chcą Ci życzyć wszystkiego co najlepsze, żebyś zawsze miał uśmiechniętą buźkę, żeby rodzice Cie kochali, żeby nic Cie nie bolało, żebys był zawsze zdrowy i żeby rodzice byli dla Ciebie dobrzy  :laugh: :laugh: :laugh:  :-* :-* :-*

Witam!!

ANA - Szczerze GRATUlUJĘ. Mała kruszynka mieszka w Tobie, super sprawa :-)

U mnie dregie dziecko też będzie :-) Kiedy?? Rozsądek mówi, że za 2,3 lata, ale wpadka hm........ zobaczymy.

Życzonka skaładam również Cyprusiowi ;-) żyj sobie bezstresowo, śmiej sie dużo, bądź zdrowy.

Pozdrawiam

ana30 pisze:
za to dzisiaj pierwszy pawik  ;D Stas strzelil takiego kupala, ze mnie zemdlilo i bach  ;D Slawek musial go przebrac.
Ana no to teraz będziecie mieć wesoło  ;) :laugh: i widze że pojawił sie nowy paseczek :) ale fajnie  :laugh: wiesz....zazdroszcze Ci ale tak samo jak Zdanka nie zdecydowałabym sie jeszcze teraz na drugie dziecko, ale jak byśmy wpadli to napewno bym sie cieszyła  :laugh:

Kamila biegnij po teścik szybciorem!!!!!!  ;) ;) ;) ;D

Wanda fajnie, że macie nowy aparat :) nam tez by sie przydała wymiana ale niestety narazie na to kasy nie ma  :(

NOWOŚĆ moja córa od wczoraj samodzielnie zmienia pozycje z plecków na brzuszek i z powrotem.
Jak przekręci się na brzuszek to ma niesamowitą radość z tego, ale szybciutko wraca na plecki (bo nie cierpi leżeć na brzuszku - nadal)

Dla Kacperka za to teraz ulubionym miejscem jest pusta podłoga albo dywan i nie musi mieć nawet zabawek tylko ćwiczy pompki ;) staje na rączka i na stópkach unosząc pupę albo na czworaka :)

AAAAaaaaaaaaa i chciałam powiedzieć, że listę mamuś gudniowych dostałam - dziękuje :-)

Jak dla mnie to jeszcze by się tam przydało miasto z jakiego jesteśmy - hehe ciekawska jestem :-)

PA

Ana gratuluje juz oficjalnej Fasolki!! Poryczalam sie jak napisalas o tym serduszku. :laugh: :laugh: No i postawa Twojego chlopa jest na medal! Super, ze masz takie wsparcie. :D

Nasze plany staraniowe sa generalnie nie przed wyjazdem do Polski, a potem to juz hulaj dusza! ;D

Paula - swietne te pompki! :D Maly kulturysta nam rosnie! ;D ;D Atek zkolei uwiebia teraz sie przemieszac przez turlanie. ;D Nie mozna Go na chwilke zostawic. ;D

reklama
no to ja wam tez sie pochwale postempami mojego ALutka..:)..a wiec on juz slicznie zasówa na czworakach..:D az mi wierzyc sienie chce przeciez nawet nie ma 7 miesiecy a do tego podnosi sie juz na nogi niepewnie to wyglada ale juz usiluje wstawac..:D

Do góry