reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej dziewczynki
Ana GRATULUJEle super i kolejny paseczek się pojawił :D :D
Moj mąż ostatnio rzucił hasło ze jak już się urządzimy w naszym nowym mieszkanku to będziemy robić drugiego dzdiusia :o :o kazałam sie mu puknąć w głowe bo ja najszybiej to chce za 3-4 lata. Jakbym była w ciąży to bym sie ucieszyła, ale w pracy by mni pozegnali :p :p
CYPRYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

reklama
a tak w ogole dziendobry !
ada tez cwiczy mostki ale nie tak widowiskowo jak Kamilek, ktory robi wrazenie swoja gimnastyka ;) :o bylam w szoku jak fotki zobaczylam :D
a Nadzik przesliczny, dziewuszka z niej duza ;D

Hej Ana ,ale slodko! jJuz sie nie moge doczekac kiedy zostane grudniowa ciocia,ale zdjecia słodziaczka u nas bedziesz wklejac tez nie tylk o na styczniu!

Cyprianku kochany wszystkiego najlepszego!

Kamila mnie tez ciagle mdli i mi ciagle slabo ale w ciazy nie jestem ;)czesem jak Hanie trzymam to musze ja odlozyc bo nie mam sily jej nosic jak mi zawiruje :)no al etescik pewnie cie uspokoi!
No i ja wczoraj patrze a tu @ jak nie mialam to nie mialam,a teraz moze 2 tyg minely i znow,ale dzis juz nie mam,niewiem o co chodzi ??? ???

didi i Paula ale super wasze dzieciaczkki juz na czworakach,ja czekam az Hania zacznie,ale ona to wszystko troche pozniej.Na brzuchu bardzo lubi lezec i baaardzo czesto lezy woec moze zacznie,bo przeciez nie wszystkie dzieci raczkuja.Bo juz sie ladnie czolga

Czesc.
Cypryś dziekuje wszystkim za zyczenia :D

Noc mialam okropną.Mały obudził sie o 2 z niewiadomych powodów,wstałam i poczułam sie tak żle że szok!!Siedziałam na pufie i ryczałam,Adrian zrobił mi miętowej herbatki,pocyckałam mietowego cukierka i jakoś zasnęłam,cieżko ze mną :( Jak to nie dzidzia to nie mam pojęcia co ze mną jest.
Testu sie boje zrobić :) Juz Adrian mi od wczoraj truje ze mam isc po test ale jak sobie pomysle ze mam stac i czekac na "wyrok"to wole sobie jeszcze poczekac na @ i sie łudzic...

Dzieki wszyskim za motywacje :D
bartyś zdjecie było robione 1,5 roku temu :) czyli jakies 2-3 miesiace przed zajsciem w ciaze :) mam takich wiecej na szczescie,miła pamiątka hehe

Jutro mija 2 tygodnie od czasu rozpoczecia dietki a na ojej wadze juz 2 kilo mniej :) ciesze sie bardzo.Jakbym tak zrzucała kilo tygodniowo to za 2 miesiace moge skonczyc dietke :p chociarz nie jest dla mnie wcale uciazliwa a nawet mi sie podoba :D Najlepsza dietka i to wymyslona przeze mnie :D

Kamila a moze twoje samopoczucie a \to zasluga dietki??

Wanda tez myslalam ze jestes wyzsza.A WOGOLE MI SIE WSZYSTKIE WYSOKIE WYDAJECIE,TYLKO GOCHNA MI SIE TAK DROBNIUTKA WYDAJE,ALE MOZE SIE MYLE BO TO ZE CHUDZINA TO WIDAC.

Ja tez mam ten krem do nog z Avonu i jestem zadowolona.Paule nie wiem czy on brudzi ubrania,bo tez tylk ojak w spodnice sie ubieram to sobie nozki smaruje,ALe sprobuj wieczorkiem posmarowac dzien przed jak masz zamiar wlozyc biale spodnie.Bo troszke ci przyciemni,

Madziu napewno nie.Bo jem sobie normalnie ostatni tydzien.tylko bez masla,chleb wasa serki topione...na obiad mieso gotowane z surowka,bez ziemniakow,zupy itd :)

reklama
Do góry