reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej, zaeraz spadam spac, bo padam ze zmeczenia, swietowalismy pysznym szampanem i arbuzem :)

termin wstepnie pod koniec stycznia, ale dokladnie dopiero po drugim usg

dobranoc musze sie wyspac do pracy

reklama
och jak pieknie sie pojawil drugi pasek ;D ;D ;D

Ana - no to moze urodzisz np na poczatku lutego, wtedy bedziemy mialy po jednym dzieciaczku z grudnia i z lutego :D :D :D

Ana jak Ci zazdroszcze chyba chciała bym teraz wpaść bo z rozsądku to jeszcze troszke musimy poczekać ::)

DOBRANOC

Na poczatek
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym jubilatom/tka

Ana gratulacje ja tez Ci zazdroszcze i jakbym wpadla cieszylabym sie niemilosiernie ale niestety nie moge bo musimy jeszcze przed druga dzidzia wiele rzeczy zmienic :(
Paula dzieki za liste dostalam e-mailam

Wanda mojej Oli tez jeszcze daleko do siadania

Wchodze dopiero teraz na bb bo wczesniej przeszla burza i musialam z Ola lezec bo bidulka sie bala :(

Dobranoc

no to znowu klade sie spac jutro a nie dzis ;D ;D ;D

Dobranoc :)

A Cyprysiowi jako pierwsza pragne zlozyc zyczonka najserdeczniejsze z okazji pol roczku ;D

Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazjimałych urodzinek Cyprianku
... Tobie życzy.Albercik z mamusia

dziekujemy baaardzo za zyczonak.

W tej własnie chwili maly 4200 gramowy Cyprys probowal przecisnac sie przez mamusie.20 minut temu odeszly mamusi wody :D a za 2 godzinki i 10 minut dopiero uda mu sie przecisnac :)

A ja czekam nadal na @ jestem normalnie zalamana.Nie dam sobie rady jak bede w ciazy :( Mam znowu nadzieje (jak ostatnio co wieczor ) ze jutro @ nadejdzie ...
Dzis znowu straszne mdlosci caly dzionek...mam nadziejhe ze didi ma raccje i to z nerwow lub slonce...
dobranoc

siemanko z rana..:D

ja sie spalo?? bo mi dobrze ale moje dziecko szyciej sie wyspalo od mamusi i mnie obudzilo..buuu..jem sniadanie i oczy mi sie zamykaja..ahaha..w domu duchota za oknem milusio ale komarzyska gryza..:(

ok..ide bo czajnik wyje ..musze zalac herbatulke

reklama
Dzień dobry :)

Ale duchota w domu, przez to nie można spać a i tak śpimy bez niczego i odkryci a przy tym okno owarte  ::) Kacper w krótkim rampersie i też niczym nie przykryty bo zaraz się rozkopywał....a jak dziś w nocy się rzucał po całym łóżeczku  ::)
w nocy była burza i padało ale co z tego jak w dzień z nowu bedzie upał  ::) teraz na dworze jest przyjemnie a w domu duszno chyba zaraz sie ubiorzemy i pójdziemy na spacer :)...tylko kawkę wypiję :)

Do góry