reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aaa i chcialam napisac ze zaczynam sie coraz badziej martwic bo nie przyszla jeszcze @ :( kurcze oby szybko przyszla...

didi jutrzejsze spotkanie jak najbardziej aktualne ale czy wybaczysz jak zrezygnujemy z tej pizzy bo moj chory zoladek chyba tego nie wytrzyma :mad:

reklama
Witajcie :)
Nie nadrabiam bo mi sie nie chce... :p

U nas wczoraj wieczorem była straszliwa burza, waliło, błyskało, pioruny i błyskawice a do tego lał deszcz i potem jeszcze w nocy długo sie błyskało ::) no i wyłączyli nam światło a jak swiatła nie było to i wody ::) ale chociaż trochę chłodniej sie zrobiło i powietrze od razu inne :) chociaż już znowu gorąco sie robi :p

Kacper śpi a jak wstanie to idziemy na spacer i do sklepu a potem ma trochę prasowania... ::)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, dla półrocznej Paulinki oraz dla 7-miesięcznych Hani, Karolka i Czarusia....moc gorących życzeń od Kacperka i cioci Pauli!!! :-* :-* :-* :-*

a ja juz wrocilam od lekarza  ;D bylismy na szczepionku

rano jak wstalam patrez na zegarek 7 a ciemno jakby byla 3 w nocy taka byla burza pieronska blyskalo sie ze wsztstkich stron jak troche przestalo to pojechalismy bo jak dzwoinila do przychodzni to mi babka powiedziala ze nikogo nie ma wiec nie bedziemy czekac to sie nie zastanawialam dlugo mimo deszczu  ::)

teraz juz nie pada i jest super chlodek  ;D ;D wreszcie nie skwarzy  :laugh:

no i Oskar wazy 7850 i ma 65 cm  ;D zdrów jak ryba zaszczepiony z malym pisnieciem  ;D a teraz spi zasnal mi w aucie  ;D ;D

Dziewczynki czy macie jakis dobry przepis na paszteciki? Ugotowalam za duzo soczewicy i chcialam zrobic z reszty farsz (soczewica z kiszona kapusta) a nie chce mi sie pierogow robic. :D Gabi chyba cos wspominalas o pasztecikach??? Tak mnie natchnelo. :laugh:

No i tez poprosze o przepis na potrawy z soczewicy, ktore nie sa curry albo kotletami. :D Bede obserwowac watek przepisowy, czy tam sie nie pojawily, z gory dzieki!! ;D

Gabi widze że Twój Oskarek przybiera podobnie jak nasz Kacperek :) teraz sie nie wazyliśmy co prawda ale myśle, że też koło tego coś waży...miesiąc temu ważył 7410g i mierzył 64cm więc teraz pewnie cos koło tego co Oskar :)

Pati czy chodzi Ci o ciasto naleśnikowe do tego farszu???

Pati ja robilam paszteciki ale z soczewica nigdy tylko z pieczarkami a przepis wkleje Ci na przepisach bo go mam w kompie tylko ten przepis jak dla mnie nie jest zbyt doskonały ;D

Witam  :laugh:

Unas duchota chociaz troche wieje

Ja też jeszcze nie obniżyłam łózeczka mam Radka ale chyba są tam trzy poziomy :D dzisiaj Filip nogami zwalił przewijak z łózeczka to sie wystraszyłam bo myślałam ze on wypadł ::)

Wszystkiego naj naj dla małych jubilatów :laugh: od Filipka

Dzisiaj rano urodziła moja szwagierka - syna 330g i 55cm :laugh: :laugh: :laugh:

Zaraz jade do Bydzi po mleko i odebrać syna z półkoloni , jak mi sie nie chce w taki upał ::) na szczescie Filipa zostawiam u sasiadki  :D

reklama
Paula - chodzilo mi o drozdzowe paszteciki. Takie w ciescie nalesnikowym to dla mnie sa krokiety. Pewnie co region to inna nazwa! :laugh:

Gabi dzieki! Zaraz tam zajrze.

Do góry