reklama
Dor1976
Fanka BB :)
Łóżeczko mam Klupsia Radek (nie wiem jaki numer, ale ma 3 poziomy regulacji wysokości). Jeszcze nie obniżaliśmy. Zrobimy to pewnie w najbliższym czasie, bo Mała on wczoraj :-) zaczęła się sama podnosić do siedzenia. Posiedzi chwilkę a potem leci do przodu lub na boki - i zdziwiona jest.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
didi
Fanka BB :)
siemanko z rana
Ana..koniecznie napisz jak bylo u gina i jaka diagnioza ;D no i ktory tydzien to juz
Paulineczko kochana nasza sto lat sto lat duzo zdrowka i fajnych zabaw z Wikim..
Ana..koniecznie napisz jak bylo u gina i jaka diagnioza ;D no i ktory tydzien to juz
Paulineczko kochana nasza sto lat sto lat duzo zdrowka i fajnych zabaw z Wikim..
Witam z ranka...
Na poczatku Najserdeczniejsze zyczonka dla Paulinki!!!!!!!!
A tak poza tym jestem strasznie niewyspana a tu tyle rzeczy do zrobienie dzisiaj!!!Wczoraj wrocilam o 24.30,bo bylam robic tipsiorki u kolezanki ktora ma dwu miesieczne blizniaki(parke)-normalnie nie pamietam kiedy Szymek byl taki malutki!!!!a dzis musze wyjsc z domciu o 9.30 i isc z Szymkiem do mojej mamy a potem do urzedow-oj rany chyba tam umre!!!u nas dalej tak goraco-troszke popadalo nad ranem ale zero burzy tak jak u was!!!
Ana czekamy na informacje!!!!
Na poczatku Najserdeczniejsze zyczonka dla Paulinki!!!!!!!!
A tak poza tym jestem strasznie niewyspana a tu tyle rzeczy do zrobienie dzisiaj!!!Wczoraj wrocilam o 24.30,bo bylam robic tipsiorki u kolezanki ktora ma dwu miesieczne blizniaki(parke)-normalnie nie pamietam kiedy Szymek byl taki malutki!!!!a dzis musze wyjsc z domciu o 9.30 i isc z Szymkiem do mojej mamy a potem do urzedow-oj rany chyba tam umre!!!u nas dalej tak goraco-troszke popadalo nad ranem ale zero burzy tak jak u was!!!
Ana czekamy na informacje!!!!
Wlasnie bylam w albumiku...Zdanka jak ja wam zazdroszcze tego baseniku-i Ewunia cudniutka tak jak Cyprys,Piotrus i wszystkie grudniowe dzieciaczki!!!a wracajac do tego basenu tak bardzo bym chciala zeby u nas byl taki!!!Zdanka jak mozesz to napisz mi jakie musza byc wymagania dla takich dzieciaczkow??i kiedy mozna isc z nimi na zwykly basen????
Paulinko duzo buziaczkow i sloneczka z okazji pol roczku
oczywiscie, ze zaraz jak wroce napisze co i jak, sama umieram z ciekawosci. Ide po poludniu, Wanda - nie do Wasila tylko do Cichewicz, kol. mi poleciła. No a teraz jestem w pracy i zaraz czas na kawke pozdrowka serdecznie, a i mam idealne dziecko, mlody spal od 20 do 6, potem mleko i jak wychodzilam po ósmej to chłopaki dalej spały ;D
oczywiscie, ze zaraz jak wroce napisze co i jak, sama umieram z ciekawosci. Ide po poludniu, Wanda - nie do Wasila tylko do Cichewicz, kol. mi poleciła. No a teraz jestem w pracy i zaraz czas na kawke pozdrowka serdecznie, a i mam idealne dziecko, mlody spal od 20 do 6, potem mleko i jak wychodzilam po ósmej to chłopaki dalej spały ;D
reklama
Podziel się: