reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no to ja sie sie pierwsza zalapuje na zyczenia dla Paulinki!!!

Sto lat polroczna Kruszynko!!

Najserdeczniejsze zyczenia dla wszystkich zaleglych Solenizantow! Buziaczki od cioci Partycji i Atka!

Witam z rana!
Straszna burza była u mnie i w okolicy nocą. Błyskawice, ciężkie grzmoty - okropnie było. WeroNisia sie wybudziła, ale na szczęście nie przestraszyła się i zasnęła znów.

Serdeczne życzonka dla półroczniaczki :-)

Pozdrawiam

Łóżeczko mam Klupsia Radek (nie wiem jaki numer, ale ma 3 poziomy regulacji wysokości). Jeszcze nie obniżaliśmy. Zrobimy to pewnie w najbliższym czasie, bo Mała on wczoraj :-) zaczęła się sama podnosić do siedzenia. Posiedzi chwilkę a potem leci do przodu lub na boki - i zdziwiona jest.

Pozdrawiam

siemanko z rana :)

Ana..koniecznie napisz jak bylo u gina i jaka diagnioza ;D :D:D:D no i ktory tydzien to juz :p :D

Paulineczko kochana nasza sto lat sto lat duzo zdrowka i fajnych zabaw z Wikim..:D

Witam z ranka...

Na poczatku Najserdeczniejsze zyczonka dla Paulinki!!!!!!!!

A tak poza tym jestem strasznie niewyspana a tu tyle rzeczy do zrobienie dzisiaj!!!Wczoraj wrocilam o 24.30,bo bylam robic tipsiorki u kolezanki ktora ma dwu miesieczne blizniaki(parke)-normalnie nie pamietam kiedy Szymek byl taki malutki!!!!a dzis musze wyjsc z domciu o 9.30 i isc z Szymkiem do mojej mamy a potem do urzedow-oj rany chyba tam umre!!!u nas dalej tak goraco-troszke popadalo nad ranem ale zero burzy tak jak u was!!!
Ana czekamy na informacje!!!!

Wlasnie bylam w albumiku...Zdanka jak ja wam zazdroszcze tego baseniku-i Ewunia cudniutka tak jak Cyprys,Piotrus i wszystkie grudniowe dzieciaczki!!!a wracajac do tego basenu tak bardzo bym chciala zeby u nas byl taki!!!Zdanka jak mozesz to napisz mi jakie musza byc wymagania dla takich dzieciaczkow??i kiedy mozna isc z nimi na zwykly basen????

Paulinko duzo buziaczkow i sloneczka z okazji pol roczku :)

oczywiscie, ze zaraz jak wroce napisze co i jak, sama umieram z ciekawosci. Ide po poludniu, Wanda - nie do Wasila tylko do Cichewicz, kol. mi poleciła. No a teraz jestem w pracy i zaraz czas na kawke :) pozdrowka serdecznie, a i mam idealne dziecko, mlody spal od 20 do 6, potem mleko i jak wychodzilam po ósmej to chłopaki dalej spały ;D

reklama
Do góry