reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a i bylam po dyplom dzisiaj i co sie okazalo ze musze doplacic 10 zl zaplacilam 50 jeszcze w ub. roku a teraz kosztuja 60 ale spoko :p tylko ze nie moge doplacic 10 zl tylko musze od baby z dziekanatu wybrac te 50 ktore zaplacilam i wplacic do kasy uczelnianej 60 (kasa jest na drugim koncu miasta) nie porabane ??? no i jeszcze zeby dostac dyplom musze sie w jakiejs ksiedze pamiatkowej wpisac a ksiega tez kilka uic dalej w rektoracie ::) ::) ::) ::) ale problemy robia :p

reklama
Ale nam dzis Paweł zrobił niespodzinkę :) patrzymy a on już w domu o 15 :laugh: był dziś w delegacji w Siedlcach i nie jechał już do firmy :)

no a upał nadal niesamowity ::) właśnie Paweł poszedł kupić jakiegoś wiatraka :p

ciekawe jak tam Ana???????? mam nadzieje że wszystko ok :)

Donia gratulacje dla szwagierki :)

Martula pewnie zapracowana bidulka a jak wraca z pracy w takie upały to nie ma pewnie siły do kompa siąść :p

Bartyś to fajnie, że już lepiej sytuacja u teściów wygląda :) jak tak dalej będzie to się okaże że chętnie tam będziesz jeździła :)

Kacperek też marudzi w te upały i nie chce jeść, ale dziś przyszła ciotka ponosiła go trochę i prawie usnął jej na ręku :)

No waga 3300g :laugh: to z wrazenia ;)

Mój Filip już śpi :laugh: odebrałam go od sąsiadki wykąpałm nakarmiłam i padł :laugh:

A teraz jakieś gary wychylają sie ze zlewu i mnie wołają :D i jeszcze pralka otworzyła paszczę i patrzy na mnie jak tylko jestem w łazience ;) :laugh:

Więc narazie spadam

Cześć dziewczynki... nie zapomniałyście mnie jeszcze? :-[ Ciekawe, czy ktoś w ogóle zauważył, że mnie nie ma ::) ;)

U nas wszystko ok. Mieszkanko sprzedane. Pakowanie w toku. Ingusia jest niezwykle ruchliwa i nie daje nam chwili wytchnienia. To w wielkim skrócie. :p

Idę czytać co tam u Was słychać. Nawaliłyście znowu tych postów, ech... jak ja to nadrobię? ::) :laugh:

Paula no no, bez przesady ;) choc w sumie pewnie chciałabym żeby tak było, ale z moim charakterem to chyba niemożliwe ::)

Donia no to już teraz wszystko wiemy :)

Natalko no ja własnie tak sobie o Tobie myślałam, że pewnie się już pakujecie skoro w piątek przeprowadzka ! Nie wierzycie w przesąd " Piątek zły jest na początek " ? Żartuję ;) aczkolwiek moja teściowa w życiu nam by nie pozwoliła na przeprowadzkę w piatek ::)

Ha, opanowałam większość wątków , a to dlatego, że Marcin wziął Kamilka na wieś do teściów :) A niech jadą, a ja mam chwilę dla siebie :) Ech, żebym częściej miała takie podejście ... bo częściej to wsadziłabym sobie Kamilka spowrotem do brzucha i nikomu nie dała :-[ :-[ ::) ::)

Ana...czekamy na wiesci..:)

Kamila..chyba musze odwolac nasze spotkanko..bo jutro mam odwiedziny..wole odwiedziny niz ja ma tam jechac chyba niemusze mowic gdzie..:D.

.a i tak jak to powiedziala mi ta osoba ma sie zastanowic bo ona chcialaby abysmy przyjechali na dzialeczke bo chcoialaby nas tam miec..a ja powiedzialam ze nie bo tam sa komary i pogryza mi dziecko..wszedzie slonce a cienia to tylko c w naparstku..ale jednak mams ie zastanowic..jzu zalilam sie Piotrowi ze nie pojade bo tam szerszenie latakja kolo domku..komarow pelno itd..no i ze sam wie jak bylo w zeszlym roku..:D :D..no a on zemoglabm jechac na 2 noce chopciaz a pozniej powiedzial a zreszta jak chcesz..:D..a ja mu na to ze pojade na osowa ale na dzialke niee..:D ;D ;D...ale bad bad girl ze mnie ;D

MARTULA WHERE ARE YOU ???

a co tam u Ketsika, Komarka, Amelki ???

DLA 7 MIEESIECZNYCH JUZ SZKRABIKOW NASZYCH KOCHANYCH CZYLI HANI CZARUSIA I KAROLOLKA MOC USCISKOW OD CIOCI JOEEY I ADY

reklama
Do góry