reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

a i bylam po dyplom dzisiaj i co sie okazalo ze musze doplacic 10 zl zaplacilam 50 jeszcze w ub. roku a teraz kosztuja 60 ale spoko :p tylko ze nie moge doplacic 10 zl tylko musze od baby z dziekanatu wybrac te 50 ktore zaplacilam i wplacic do kasy uczelnianej 60 (kasa jest na drugim koncu miasta) nie porabane ??? no i jeszcze zeby dostac dyplom musze sie w jakiejs ksiedze pamiatkowej wpisac a ksiega tez kilka uic dalej w rektoracie ::) ::) ::) ::) ale problemy robia :p

reklama
Ale nam dzis Paweł zrobił niespodzinkę :) patrzymy a on już w domu o 15 :laugh: był dziś w delegacji w Siedlcach i nie jechał już do firmy :)

no a upał nadal niesamowity ::) właśnie Paweł poszedł kupić jakiegoś wiatraka :p

ciekawe jak tam Ana???????? mam nadzieje że wszystko ok :)

Donia gratulacje dla szwagierki :)

Martula pewnie zapracowana bidulka a jak wraca z pracy w takie upały to nie ma pewnie siły do kompa siąść :p

Bartyś to fajnie, że już lepiej sytuacja u teściów wygląda :) jak tak dalej będzie to się okaże że chętnie tam będziesz jeździła :)

Kacperek też marudzi w te upały i nie chce jeść, ale dziś przyszła ciotka ponosiła go trochę i prawie usnął jej na ręku :)

No waga 3300g :laugh: to z wrazenia ;)

Mój Filip już śpi :laugh: odebrałam go od sąsiadki wykąpałm nakarmiłam i padł :laugh:

A teraz jakieś gary wychylają sie ze zlewu i mnie wołają :D i jeszcze pralka otworzyła paszczę i patrzy na mnie jak tylko jestem w łazience ;) :laugh:

Więc narazie spadam

Cześć dziewczynki... nie zapomniałyście mnie jeszcze? :-[ Ciekawe, czy ktoś w ogóle zauważył, że mnie nie ma ::) ;)

U nas wszystko ok. Mieszkanko sprzedane. Pakowanie w toku. Ingusia jest niezwykle ruchliwa i nie daje nam chwili wytchnienia. To w wielkim skrócie. :p

Idę czytać co tam u Was słychać. Nawaliłyście znowu tych postów, ech... jak ja to nadrobię? ::) :laugh:

Paula no no, bez przesady ;) choc w sumie pewnie chciałabym żeby tak było, ale z moim charakterem to chyba niemożliwe ::)

Donia no to już teraz wszystko wiemy :)

Natalko no ja własnie tak sobie o Tobie myślałam, że pewnie się już pakujecie skoro w piątek przeprowadzka ! Nie wierzycie w przesąd " Piątek zły jest na początek " ? Żartuję ;) aczkolwiek moja teściowa w życiu nam by nie pozwoliła na przeprowadzkę w piatek ::)

Ha, opanowałam większość wątków , a to dlatego, że Marcin wziął Kamilka na wieś do teściów :) A niech jadą, a ja mam chwilę dla siebie :) Ech, żebym częściej miała takie podejście ... bo częściej to wsadziłabym sobie Kamilka spowrotem do brzucha i nikomu nie dała :-[ :-[ ::) ::)

Ana...czekamy na wiesci..:)

Kamila..chyba musze odwolac nasze spotkanko..bo jutro mam odwiedziny..wole odwiedziny niz ja ma tam jechac chyba niemusze mowic gdzie..:D.

.a i tak jak to powiedziala mi ta osoba ma sie zastanowic bo ona chcialaby abysmy przyjechali na dzialeczke bo chcoialaby nas tam miec..a ja powiedzialam ze nie bo tam sa komary i pogryza mi dziecko..wszedzie slonce a cienia to tylko c w naparstku..ale jednak mams ie zastanowic..jzu zalilam sie Piotrowi ze nie pojade bo tam szerszenie latakja kolo domku..komarow pelno itd..no i ze sam wie jak bylo w zeszlym roku..:D :D..no a on zemoglabm jechac na 2 noce chopciaz a pozniej powiedzial a zreszta jak chcesz..:D..a ja mu na to ze pojade na osowa ale na dzialke niee..:D ;D ;D...ale bad bad girl ze mnie ;D

MARTULA WHERE ARE YOU ???

a co tam u Ketsika, Komarka, Amelki ???

DLA 7 MIEESIECZNYCH JUZ SZKRABIKOW NASZYCH KOCHANYCH CZYLI HANI CZARUSIA I KAROLOLKA MOC USCISKOW OD CIOCI JOEEY I ADY

reklama
Do góry