reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dobra dziewczynki my spadamy sie ubierac i znow mnie dzisiaj nie bedzie bo mam pazurki!!!wiec do jutra!i zyczymy milego dnia i zeby te upaly nie byly tak meczoce!!!!buziaki-papappapappa........

reklama
Cześc dziewczynki
Dzieki za życzonka dla Weronisi
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA PAULINKI Z OKAZJI 6 MIESIĄCZKA ORAZ DLA HANI I KAROLKA Z OKAZJI 7 MIESIĄCZKA​

Ale skwar dziś, a ja na popołudnie do pracy :p wczoraj straszna burza u nas była, myślałam że szyby wylecą ::)
A dziś rano tak parno, że mi sie słabo robiło, a okno otwarte na całą szerokość :p
Wogóle to mam doła bo mój dziadek tzn taki przyszywany dziadek (mój chrzestny) jest w szpitalu i źle z nim :( ma wode w plucach i słabe serce :( dzis ide przed praca do szpitala go odwiedzić. Niewyobrażam sobie że może go zabraknąć, zastepował mi mojego dziadka, który umarł jak bylam małym dzieckiem :(
Ale wam posmuciłam, sorki :-[

hej! skladam najlepsz zyczonka dla wczorajszej solenizantki i dla dzisiejszych Paulinki,czarusia Karolka i mojej kochanej Haani!! al e upal dzis!!spadam na sniadanko!

Witam :)

Tez skladam zyczenia dzisiejszym 7-mio miesiecznym Hani, Karolkowi i Czarusiowi :)

I zaraz spadam stad... Dzis zamierzam zwiedzac miasto... ale nie wiem czy mi sie to uda w taki upal !!!

I dziekuje bardzo w imieniu Paulinki za zyczonka ;D

druga kawa ;) dobrze, ze chociaz w pracy jest chłodno

najpiekniejsze i najslodsze buziaki polurodzinkowe dla Hani, Karolka i Czarusia

7.gif

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM OBCHODZĄCYM DZISIAJ SWOJE MAŁE ROCZNICZKI ŻYCZYMY z KUBUSIEM SAMYCH POGODNYCH CHWIL, MNÓSTWA ZABAWEK I WSPANIAŁYCH RODZICÓW ;) ;D
8.gif

Paulinko, Haniu, Karolku i Czarusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

u nas tez była strrraaaszna burza wieczorkiem i potem było tak przyyjeemnie ::) a dziś oczywiście upału ciąg dalszy :mad:

my tez jeszcze nie obniżyliśmy łóżeczka bo Iduś nawet nie siedzi jeszcze ale moze lepiej tez to zrobie skoro już wszystkie poobniżałyście ???

U NAS STRRRRRRASZNIE SIE ZAPOWIADALO,ALE NIC Z TEGO NIE BYLO I JAK BYLA DUCHOTA TAK BYLA! NO INIE MAM WENY ZEBY COS NAPISAC CHYBA W TYM GORACU MI SIE MOZG UGOTOWAL CHYBA POJDE ZROBIC PRANIE APAPAPAPAPAP

reklama
czesc...

Spoznione zyczenia dla wczorajszych,przedwczorajszych solenizantow oraz dla dzisiejszej polrocznicy PAULINKI...STO LAT

Ja od godz. 6 na nogach,musialam wstac tak szybko bo robie ciacha z jablkiem a teraz to maly nie dalby mi nic zrobic :Dwkleje pozniej na przepisy jak chcecie...:)

Do góry