reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hej hej...a ja mam nowa zabawke..!!!!!!!!!!! qrwa strasznie droga jak placilam to az slabo mi sie zrobilo i w glowie zakrecilo.ahahahaha..ale musze przeciez miec kontakt ze swiatem BB jak bede na wyspie..:D..wieczorkiem zrobie fotki i pochwale sie..;D

Kamila..kurcze nooo...jak mozesz odmawiac pizzy napewno Twoj zoladeczke nie bedzie mial nic przeciwko maluskiemu kawaleczkowi..;D

hmm..i tak piszeszmi o zoladku a moja mama od 2 dni ma tak wzdety brzuch..kupilam jej manti gastop i pomaga..pije hebratke z koperku i tez pomaga Kamila pij herbatke ale najpierw zapytaj syna czy mozesz mu troszke zabrac..:D bo to jego herbatka..:D

My byliśmy na spacerku i w sklepie ale znów zrobił sie taki upał że szybko wróciliśmy do domu ::)

Ana trzymamy kciuki za dziewczynkę!!!! ;D ;D ;D

Kacper non stop w ruchu ::) nie ulezy spokojnie i ciagle cały mokry tak się poci ::) właśnie rozwala matę...już dzisiaj raz ją położył na łopatki ;) ;D

a ja mam góre prasowania....ale tak mi sie nie chce w ten gorąc stac przy żelazku :p

Ana dzieki za przepis. Ale sie usmialam - oprocz soczewicy mam tez buraczki na ktore nie mialam pomyslu! ;D Jesli Roland je jutro nie pozre, to zrobie ta zapiekanke. :D No i tez trzymam kciuki za dziewczynke, choc 2 chlopakow to rez fajnie! ;D

Hejo :)

Nadrobiłam właśnie bo wczoraj cały dzień prawie byłam z Kamilem u teściów "na powietrzu" >:D i nie uwierzycie, ale pojechałam SAMA z własnej nieprzymuszonej woli ! Jakoś miałam dobry dzień i stwierdziłam, że w taki upał nie będe siedzieć w domu. No i było całkiem spoko, z teściem już chyba sprawa załatwiona, o dziwo nie wspomniał nawet jak to Kamilkowi tam dobrze ;D

Ana 3 mam kciuki i czekamy na wieści :) :)

Wanda kurcze, ale mi głupio byłam przekonana że będziesz mieszkać dokładnie w Poznaniu :-[

Donia Szwagierka urodziła synka ale co z tym 330 g ? 3330 ? czy 4330 ?

Też się zastanawiam co z Martulą ??? Chyba nas nie opuściła ??? :(

No i zapomniałam o Solenizantach :( Wszystkiego naj naj !!!

Czy Wasze Szkraby też takie marudne są w te upały ? Kamil by ciągle chciał, żeby go nosić :( Tylko wtedy się uspokaja, a tak to cięzko go czymśzająć :( Ani leżenie na brzuszku ani zabawki ... :( No chyba że siedzenie w baseniku z wodą i kopanie nóżkami to tak ::) Ale przecież nie może cały czas moczyć się w wodzie ::)

Bartys - nie wiem dlaczego Ci glupio :) Do Poznania mam kawaleczek... w sumie do pracy Pawel ma blizej stad niz z niektorych miejsc w Poznaniu :)
Bartys - i jeszcze jedno... ostatnio jak pisalas a wlasciwie pytalas czy nasze dzieci tez takie marudne, to zapomnialam Ci napisac, ze wtedy Paulinka byla nader grzeczna i spokojna ;D ;D ;D - dzis za to byla marudna... mimo ze przegapila poranna drzemke i byla bardzo spiaca, to nie chciala zasnac - ale na szczescie wlasnie zasnela pol godzinki temu ;D ;D ;D

reklama
dla dzisiejszych solenizantow wszytskiego naj naj ;D

burza byla teraz mamy piekarnik paskudnie :p ;D

obnizylam dzisiaj Oskarowi lozeczko ;D ;D i teraz ma mini wiezienie ;D ;D
tak niesamowicie nic mi sie nie chce ze szok chcialam do empiku wyskoczyc a taki zar sie leje z nieba ::) ::)

ana chwal sie jak ta fasolinka ;D i to szybciorem ;D ;D

Do góry