reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej babeczki :) :) :)

w pracy bylo ok, mile przywitanie i gratulacje sie sypaly, wiec bez stresu, zreszta mam b ludzka szefowa, ktora sama ma trojke dzieci wiec spoko; do Stasia jasne, ze tesknilam, ale tylko troszeczke, wiedzialam, ze jest w dobrych rekach ;D i powiem szczerze, ze milo bylo sie wyrwac do doroslych od rytmu kaszek, spacerow i garow, no zupelnie inny tryb po prostu. Brakuje mi tylko pieszczot ze Staskiem i innych blogich chwil. Slawka musze pochwalic, naprawde umie wszystko zrobic, obiad, opieka nad Staskiem, a teraz prasuje. Nie moge narzekac.

Ja za to umieram w te upaly, w pracy jest ok ale na ulicy albo w domu koszmar, przez ta tarczyce serce mi wali, okropnie sie poce i ciagle chce mi sie spac, czuje sie jak za wata, jak wracam do domu to od razu odpoczywam, na szczescie jutro do gina, a potem do endokrynologa, wiec bede spokojniesza. A na upaly polecam rewelacyjna wode Muszynianke (zielona) z lodowki z cytrynka. Albo swiezego ananasa tez z lodowy.

narobilyscie smaka na ciasto truskawkowe - zraz lece na przepisy, poprosze meza moze upiecze ;D

reklama
Joeey - ja jak słyszę że gdzieś u znajomych rodzi się dzieciątko to przeżywam wszystko razem z nimi:) a ostatnio byłam u koleżanki która ma termin na lipiec... więc brzunio już pokaźny i tak sobie przypomniałam jak to ja chodziłam z takim balonikiem i aż jej troszkę zazdrościłam że to wszystko co my przeżywałyśmy to dopiero przed nią...... he he nie ma co trzeba myśleć o rodzeństwie dla Kubusia  :p :p ;) ;D

u nas też burza krąży a że mieszkam w dolince pod lasem to się wszystko 2 razy głośniej od drzew odbija....brrrrrr......oba psy mało mi na kolana nie wejdą,,, małą mogę trzymać bo pewnie z 6 kg waży,  gorzej z tym drugim 40 kg klockiem  ;D ;)

ja mam łóżeczko coprawda Drewexu ale już dośc długo mam obniżone do połowy.... a obniżyłam wtedy jak zobaczyłam nóżkę Kuby zaczepioną o jego górną krawędź

no mi tez powoli ochota przychodzi na drugie dzieciatko ::)
Ola tak - sa 2 poziomy, musisz odkrecic srubki i podkrecic je nizej ;)
Ana biedaczku jeszcze klopot z tarczyca no.. :-[ jutro koniecznie napisz jaka jest sytuacja wg obu specjalistow ;)

buuuuuuu jaki skwar  był w dzień ::)
całe szczęście burza była i się trońke chłodniej zrobiło  ::)
Ana tylko szybciorem informuj nas jak u gina bo uschniemy z niecierpliwości  ;)
my właśnie w niedziele obnizyliśmy łóżeczko stwierdziłam że już czas i pora na to Ewa zaczeła się chwytać rączkami za szczebelki i podnosić co prawda jeszcze sie ani razu nie podniosła ale wole dmuchać na zimne  ;)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAj naj  
dzisiejszym solenizantom
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
a ja dopiero mam czas ...

Ana - koniecznie daj jutro znac co i jak :) juz nie moge sie doczekac co Ci powie... Wasil zwlaszcza :)

tez zaraz ide spac, bo co mam robic :)

Do góry