reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

.. i zapomnialam dodac ze nie trzeba do niego stolnicy bo ja nie lubie sie tak bawic na stolnicy ;D wole mikserem posiwecam sie tylko dla pierozkow i pasztecikow ;D ;D

reklama
ranyyyy dziewczyny ale u nas zaraz burza będzie ::)....zbliża sie z trzech stron i błyska się tak ze nie wiem a jak to wszystko razem się zejdzie to nie wiem co to będzie ::) ::) ::) aż sie boję :(

uff ::) witam dziewuszki

Co za duchota u nas ::)

Filip dzisiaj nie chciał spać w dzień przez ten upał ::)
a musiałam trochę pojeździć autem po miescie wiec był bardzo zmęczony, chyba az za  ;)

Widze ze truskawki są przez was wykorzystywane na maxa ;) ja w piątek piekłam drożdzówke też z truskawkami :D a w ten piątek planuje sernik na zimno oczywiście z truskawkami :laugh:

Joeey no nie dziwie ci sie ja tez sie wzruszam jaksię rodzą dzieciaczki ::) :) właśnie moja szwagierka jutro ma cesarkę  :laugh: to następne dzieciątko przybędzie na tym świecie :D

aaa i oczywiście...

Najsłodsze życzenia dla małych jubilatów :laugh: :laugh: :laugh:

Wandzia Ty chuderlaku!!!!!
Ja waze tak samo jak Paula ;) I tez bym chciala zrzucic jeszcze jakies kilo, dwa. W sumie schudlam 20 kilo, nic w tym kierunku nie robilam, jem normalnie, samo mi sie chudnie, tzn. wystarczy mi non stop biegania przy Oliwci a jak nie to prace domowe ;) nie usiedze na tylku i to chyba dlatego mi sie tak schudlo. Co prawda teraz jestem zmuszona usiedziec w pracy 7 godzin, no niestety ;)

Joeey, dobrze powiedziane...heh nie jest atutem ;D Ja sie czuje tak obrzydliwie , nic to ze sie wyszoruje potem i tak mi wszystko smierdzi tym kremem ::) Chyba wole byc juz blada twarz ::) Znaczy sie twarz to jeszcze nie taka blada po podklad i kulki brazujace, ale szkity to mam naprawde bledzizny...

ufff...AL w koncu zasnal meczylams ie z nim prawie 2 godzina ..w ciagu dnia ni nie spal no a teraz straszny byl ale co sie dziwic winny temu wszystkiemu jest ten upal..
pogoda ta juz mi na nerwy diala ato zle wrocy bo bede wyzywala sie na wszystkich dookola..:( u mnie w domu chodza wiatraczek w pokoju rodzicow u mnie nawilzacz powietrza wlaczony na cala rure..przeciez wykorkowac mozna przez ten skwar..buu

Ola..jak zobaczylam fotki Piotusia to sie przerazilam..ale tym ze masz tak wysoko jeszcze lozeczko bo maluszek slodko spi..nieboisz sie ze wypadnie ja mam na damym dole materac bo ale podnosi sie w lozeczku a dzisaj go przylapalam jak stal na kolankach i usilowal podniesc nie na nogi

Didi Piotrus jeszcze nie siada więc chyba jeszcze mam czas?

A wy juz poopuszczałyście łóżeczka? W szczególności pytam mam posiadajacych łóżeczka z Klupsia Radek VII

Ola ja mam to lozeczko Radka i obmnizylam na sam dol - nie ma prawie roznicy, a myslalam, ze bedzie ogromna ::) i Ada tez jeszcze ladnie nie siedzi ale mialam juz stracha - lepiej obniz !!!

no strasznie sie dalej ciesze - i nic nie zakulam ::) a Artek poszedl chlac do nowego tatusia i sie juz martwie jak sie to zakonczy :( :( :(

reklama
Do góry