reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

nie zrobilam ciacha bo truskawki zjadlam  ;D ;D ale jutro zrobie ciacho Wandziowe  ;D albo Jooeyowe ;D

ja rowiez przylaczam sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantow

ja tez chce burze bo skwar jak nigdy  ::) ::) dobrze ze chociaz w domu chlodek  ::)

reklama
u nas też skwar okropny ::) ::) ::) mielismy wyjśc o 18 na spacer ale jest 17 a tu wcale chłodniej sie nie zrobiło ::)

Joeey dzieki za info o Pamci :) no i współczuje że musisz sie uczyć w taki upał :p

Steffi no ja też bym mu wsadziła Małego na kolana i bawiła sie w najlepsze ;).... naszczęście Paweł taki nie jest i jak jesteśmy gdzieś z Kacperkiem to chętenie sie nim zajmuje :)

Joeey dawaj przepisik będe miała większy wybór ;D

mniam mniam... przyznam szczerze ze nie znalam innego przepisu na ciasto z truskawkami niz ten co sama wkleilam, a tu widze same pysznosci !!! i Joeeyowe i Gochnowe ciacho czyta sie apetycznie :) musialabym zrobic... ale nie mam jeszcze kuchni :( buuuu... jak tylko zamontuja i jak beda jeszcze truskawki to robie ciacha :)

dziewczyny..no nie...rycze oczywiscie bo moja kolezanka wlasnie dzwonila i urodzila córeczke (w 8 m-cu byla) ale malutka zdrowa - 2900 takze nie taka malutka i wszystko dobrze - jak ja sie ciesze !!! to takie szczescie jak nowa istotka taka wyczekana przychodzi na swiat :) :) :) strasznie sie wzruszylam :)

Joeey ale super :laugh: zawsze to wielka radość kiedy rodzi się dzidziuś szczególnie komuś znajomemu :laugh: to teraz bedziesz mogła jej udzielac porad ;) jesli to jej pierwsze dziecko :)

No widze że przepisiki super i napewno wszystkie wypróbuję ale chyba na pierwszy rzut pójdzie ciasto Wandziowe ;D upieke je na mojego Pawła imieniny :)

U nas wciąż duszno i gorąco, trochę wiatr wieje i burza idzie ale niewiadomo czy znów bokiem nie przejdzie ::)

Paula - czuje sie wyrozniona ;D ;D ;D ja najpierw wrzuce ciasto Joeey, a potem Gochny - bo tak jest po kolei ;D ;D ;D hehehe :) ale dopiero jak kuchnia bedzie buuuu

reklama
Do góry