reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No własnie... co ze spotkaniem w Krakowie
Jeżeli do spotkania nie dojdzie to my i tak na dzień dzisiejszy wybieramy się 8 lub 9 lipca odwiedzić smoka.
Połazimy nad Wisłą, porobimy fotki, na rynek na chwil kilka zajrzymy, a potem (jeżeli z Wami sie nie spotkamy) to pojedziemy do jakiegoś znajomego męża na działkę pod Krakowem.

Pozdrawiam

reklama
Dorota jestem pod wrazeniem rozmiarow Weronisi!!!! Woooow!! Atek wazy 8kg i ma 70cm a mi plecy juz extra siadaja!

No i udalo nam sie dotrzec na czytanie i bylo bardzo fajnie. Bylo jescze 5 innych dzieciaczow z mamami a Atek sluchal pani z otwartym pyszczkiem. ;D

No,no Dorotko ja tez jestem pod wrazeniem Weronisi!!!rzeczywiscie masz sobie co nosic chodziaz ja tez bo Szymek jakies 3 tygodnie temu wazyl 8600 i ma az 80 cm-strasznie dlugi!!!!

A tak wogole to chcialm wam jeszcze powiedziec ze obcielam Szymkowi wloski ale nie moge wkleic zdjecia bo musiama juz oddac aparat!!!wyglada super-maly mezczyzna!!!ale mielismy cyrk z obcinaniem wloskow!!!!!!!!

Witaj Ana
Pierwszy dzień w pracy?? Tęsknota za synkeim :( pewnie, ale TY masz przy sobie drugiego szkraba :-)
No właśnie jak się czujesz? Jutro do lekarza?
życzę wszystkiego dobrego, pracuj bezstresowo.

Pozdrawiam

Ja do pracy wróciłam juz ponad miesiąc temu. Najgorszy był pierwszy dzień, ale i tak tęsknie za moją kruszynką codziennie.

I jeszcze na dodatek mój małżonek wyjechał na szkolenie do stolicy - wróci w piątkowy wieczór.

Witajcie po weekendzie
wczoraj wieczorem próbowałam wejść na forum ale bez skutecznie :(

miałam Wam przesłać listę z numerami telefonów....zrobię jeszcze drobne popprawki i rozsyłam ;)
Magdus, Pamciaw, Bartyś, Karina, Agnesa, (h)anka, Ewela podajcie mi jeszcze swoje numery gg...mój numer to 2025351 :) jesli któraś z Was ma którejś z nich numer gg to poproszę :)

Dorotko no nieźle nieźle waży ta Twoja kruszynka ;) :laugh: a Ewela Twój Szymus to na jakiegos siatkarza rosnie ;) po mamusi :laugh:

Ewela to juz nie będziemy oglądac Szymusia i jego pięknej mamusi :( czy kupicie sobie aparat?

Pati fajnie, że macie takie spotkania, a co tam czytają, bajki dla dzieci, czy coś innego?

Ana jak widze chyba bardzo sie nie martwisz tym że wróciłaś do pracy, no ale zostawiłaś Stasia w dobrych rękach i być może wróciłaś tylko na krótko :)

Joeey super że mogłaś sobie popływać, ja też to uwielbiam a wtym roku jeszcze nie pływałam, pod koniec lipca prawdopodobnie pojedziemy do Ustki więc jak będzie tak ciepło to napewno zarzyje morskich kąpieli :laugh:

aOla przykro mi że Twój mąż znów wyjechał, ale wytrzymasz wiem ze dasz rade i znów będziecie razem :)

no to by było narazie na tyle...

Kupimy sobie aparacik Paula ale musimy poczekac z tym zakupem az tatus wroci!!!!!!ale i tak miedzy czasie pozyczymy sie jeszcze!!!wiec nas jeszcze zobaczycie!!!!

reklama
Do góry