reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny :)
W koncu w domku jestem :)

Nie moglam sie u rodzicow zalogowac, bo moj tata porozlanczal wszystkie mozliwe kable i jak juz w koncu udalo mi sie dojsc do tego zeby je popodlanczac i wlaczyc kompa, okazalo sie ze neta tez odlaczyl - a tego to juz nie wiem gdzie sie podlancza... a dlaczego to zrobil ??? a no dlatego, ze juz raz im burza pizla i rozpi...la wszystkie urzadzenia (tv, kompy, net, domofot, piec gazowy) i teraz jak gdzies jada to wylanczaja wszystko... no ale juz jestem :)

Bartys - no mieszka nam sie dobrze w Swarzedzu... Poznania jeszcze nie widzialam, jedynie markety i to zazwyczaj te budowlane ;D ;D ;D no i zgadza sie, bohaterki ksiazek Musierowicz miszkaly w POznaniu, nawet wiem gdzie dokladnie, ale nazwa ulicy wlasnie mi wyleciala :) Moja siorka chce koniecznie isc tam zobaczyc jak ta ulica wyglada :) Taka zafascynowana :)

A teraz jak mi poszlo - no w piatek udalo sie zdazyc na wpisy i dostalam 5 - a wlasciwie to sie nie udalo, ale facet podal mojemu kumplowi swoj nr komorki i powiedzial ze mamy zadzwonic jak juz przyjade, to on podjedzie na uczelnie ;D ;D ;D a niedzielny egzamin poszedl raczej dobrze... Jeszcze tylko za tydzien w niedziele 2 egzaminy (w tym jedna poprawka, oczywiscie u tej samej glupiej baby co w zeszlym semestrze), ale nawet sie na to nie uczylam... stwierdzilam ze i tak nie naucze sie i pojde tyljko zobaczyc jakie pytania :)

No to ja uciekam, dzis mam zamiar w mieszkanku posprzatac solidnie :)

reklama
halo melduje sie z ranca bo wczoraj nie moglam dostac sie na bb tak jak chyba i Paula ;D

uf jak goraco no juz nie moge Ola przez to miala cala noc nie spokojna :mad:

Dor ja tez jestem pod wrazeniem wagi i wielkosci :o :o :o

Paula no dobry pomysl z tym rannym spacerkiem tylko mi sie nie chce tak wczesnie wstac :p :-[ moze wybiore sie poznym popoludniem

czesc kobitki.

Wczoraj czulam sie strasznie!!!Dzisiaj jest juz poprawa ale jeszcze jakos dziwnie,na spacerek nie ide dzis,pojde wieczorem bo mowili wczoraj w tv ze nie wychodzic lepiej z dziecmi a i ja lepiej sie poczuje siedzac w domku.
Aktualnie czekam na pana z krzeselkiem do karmienia,ma byc 12.30-13.30...
didi czy mozemy przelozyc spotkanie na srode ???

a mi sie zachcialo cista i szukam fajnego przepisu zeby bylo z truskawami no i znalazlam ;D ;D jak bedzie pyszne to wkleje ;D ;D a teraz ide do dziela ;D ;D ;D

cześć
ja wczoraj wieczormiem też nie mogłam wejść na bb :mad:
Batka gratulacje takich wyników :)
aOLA współczuje rozstania z mężem na tak długo :-[
Ana z niecierpliwością czekamy na potwierdzenie
Bartyś olej teścia ;)
Wanda super że dostałaś wpisik
Joeey jak Ci idzie nauka

My już po spacerku...jest tak gorąco i duszno ::), że byliśmy tylko w sklepie i uciekliśmy zaraz do domu, na spacer pójdziemy po 18 a przy okazji wyjdziemy po tatusia :)

Gabi czekam na przepisik bo też szukam jakie cioasto zrobić w czwartek Pawłowi na imieniny i też chciałam z truskawkami :)

dziewczyny polecam naprawde pyszne:
Składniki:
4 szklanki mąki, 2 szklanki cukru, 1 kostka margaryny, 1 proszek do pieczenia, 4 jajka, 1,5 kg jabłek

Jak przyrządzić?
Ze wszystkich składników zagnieść ciasto. Podzielić na 2 części, pierwszą częścią przykryć dno blaszki, zetrzeć na to jabłka i przykryć drugą częścią ciasta. Piec około 50 minut, po wystygnięciu posypać cukrem pudrem. Smacznego!
TYLKO ZAMIAST JABLEK TRUSKAWKI ja bede robic jutro ;D

reklama
paaricia pisze:
Polskie jedzenie CODZIENNIE!! Wooow... Az mi slinka zaczela cieknac! Wszystkie te moje male ulubione pysznosci ktorych tu nie ma - ptysie, karpatki, pycha paczki, kubusie, pawelki, czekolada wedlowska truskawkowa, torcik wedlowski, pierniczki, paluszki, michalki, delicje... A to dopiero szczyt gory lodowej!!! Nie mam sumienia sobie odmawiac bedac w Polsce, bo wiem, ze potem znow przez kilka lat nie bede tego jadla, no i tycie murowane...  ::) ::)
Pati  ;D ;D ;D a te schabowe, bigosik, pierożki...... ;) ;D ;D ;D

Ana dziewczyny mają racje, jesli naprawde jesteś w ciązy to nie możesz się odchudzać, no i koniecznie dowiedz sie co z tą tarczycą szczególnie w tej sytuacji....oby wszystko było ok :)

ja jestem zadowolona z Avonu kremiku brazujacego do nóg i on jest jednoczesnie na cellulit   nadaje ładny kolor 
Joeey a u mnie już ten kremik stoi od roku na półce i jeszcze go nie używałam  :p a nie brudzi on Ci ubrań ???

Moja obecna waga to 55,5kg :laugh: to 2,5 kg mniej niż przed ciążą :D ale chciałabym jeszcze troszkę zrzucić :p

Do góry