reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

BArtys da se przezyc bez chlopa tyle ja mojego jzu 5 miesiecy nie widze..:(..jestem ciekawa juz jak sie zmienil..mowil ze schudl duzo..buu..a ja lubilam go jako miska..ale podtucze jak juz bede zz nim.>:D:D

reklama
Joeey ja jakoś boję się typowych samoopalaczy, bo wydaje mi się, że porobią mi się plamy jak nierówno rozprowadzę, dlatego pomyślałam o takim nadającym stopniowo opaleniznę :)

A co do mojej wrażliwości, to pewnie mój mężuś by powiedział, że jestem przewrażliwiona na pewnych punktach a nie wrażliwa ::) I może ma rację niestety :( Ale myślę, że nawet takie przewrażliwienie wynika pewnie z jakiejś tam wrażliwości ::) Albo coś już mieszam ::)

Natomaist jeśli chodzi o moją wagę, to sama jestem w szoku, bo ja normalnie jem i jakoś specjalnie się nie ograniczam :) Myslę, że to wszystko sprawa noszenia Kamilka ( jednak inaczej mięśnie pracują z 8-kilowym obciążeniem ) no i ogólnie większy ruch i szybsze tempo życia ..

Ja już mam pomału dość tych upałów :mad: A u nas w mieszkanku tak chłodno nie jest popołudniu, bo mamy okno dużego pokoju ( gdzie głównie siedzimy ) na zachód więc do wieczora grzeje ::)

No idę już na tą kolację, nie zagadujcie mnie ;) ;D

HEj Dziewczynki!

Zazdroszcze Wam tych upalow. U nas 15 stopni w domu... Brrr... A na dworze rano jeszcze zimniej.

Atek cos marudzi i zasnac mie chce bezczelny typek jeden! :laugh: Chcialam, zeby teraz zasnal bo o 11 jest w bibliotece czytanie dla dzidziusiow. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu wreszcie uda mi sie tam wybrac... ::)

siemanko z rana..:)

my juz na nozkach a raczej dopiero bo moje dziecko 1 pobodke robilo mi o 5 ale dostal cyca i tak dospal do 7 co bardzo mi sie spodobalo chociaz moglby jeszcze do 9 pospac ale co mu sie dziwic wczoraj zasnal po 19 jak nigdy ..:)

a teraz łobuz siedzi w nosidelku i bawi sie swoja szczoteczka do zebow (dziasel)..ahahaha..:D
a mamusia marzu o sniadanu..:D

witam wszystkich po weekendzie!!!

nie mam sil nadrabiac tyle naskrobalyscie!!!chcialabym tylko wiedziec czy cos sie dzialo w zwiazku z krakowskim zjazdemi czy ustalona jest data na 100%%%?????

reklama
Witam!!

W piątek byłam na szczepieniu z WeroNisią.
Aktualna waga to 9500 gram :-) a mierzy 76 cm :-)
Mamy co nosić, a ona uwielbia być na rękach.

Pozdrawiam

Do góry