reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

didi dzieki za cynk :D

Jak mowicie ze moge wziasc tabletke na nastepny dzien jak dostane @ to jak dostane np.jutro popoludniu to wezme pojutrze rano.Stwierdzilam ze rano najlepiej :D bo zawsze w domu jestem.Byleby nic sie nie stalo przez to ze nie wezme w ten sam dzien...a moze wy chcecie mnie zafasolkowac co ??? ;D

reklama
Wiecie co dzis caly dzien mam straszne mdlosci,niewiem moze to po tym ze wczoraj caly dzien na słońu.od rana myslalam ze poprostu musze cos zjesc ale zjadlam i bylo jeszze gorzej.Adrian wlasnie do mnie dzwonil i mu mowilam ze maly marudzil a mi dalej zle a on ze mam isc po test,Wanda mu teraz takie mysli nadsunela hehe MAm nadzieje ze to naprawde nic i ze jutro dostane ten okres(mialam dostac dzis)...moze te mdlosci to nadhodzacy @...

Kamila a co ma sie stac jak wezmiesz ta tabletke na 2 dzien @..hmm..napewno nic przeciez 1 dzien nieraz jest tki niewyrazny..a co z tego ze na ulotce pisza ze zaczac brac 1 dnia..ja cerazett zaczelam brac a nie mialam jeszcze @..chociaz przed ciaza jak bralam zaczelam wlasnie w 1 dzien chba brac bo dostalam rano..D:..sluchaj najwyzej wez tego 1 dnia a 2 dnia wez rano i tak juz bierz jak Ci pasuje nic sie nie stanie jak 1 tabletke wezmiesz popoludniu a druga juz rano byleby reszta byla brana o tej samej godzince ..i nic nie bedzie zle bo dopiero bedziesz zaczynala opakowanie i nic nie poprzestawia sie..:D

didi no jeszcze dzis nie dostalam jakbym jutro dostala calkiem z rana to fajnie bo bym od razu sobie wziela,wiesz ja nigdy nie interesowalam sie tabletkami bo ich nigdy nie bralam...czuje sie dzis strasznie...mam nadzieje ze jutro przyjdzie @

dołanczam do klubu słomianych wdów Mój mężuś wczoraj wieczorem wyjechał na..........4msc :mad: :mad: :mad:
mam nadzieje że wypali i w sierpniu będziemy mogli do niego pojechać

ale pustki :(
musze sie pochwalic bo dzis sie pierwszy raz w tym sezonie kapalam w jeziorku - bosko bylo - uwielbiam plywac ! ;D
moj mezczyzna oczywiscie musial wrocic na meczyk no i zaraz drugi bedzie ::) a ja do ksiazek moze w koncu - tak mi sie nie chce :p

reklama
Joeey cieszę się, że wypad się udał :) Ja tez uwielbiam pływać, ale jeszcze tego lata nie pływałam :(

Ola współczuję tyle czasu bez mężusia  ::)

A my już po wizycie u dziadków w Krakowie i niestety Kamilek był strasznie marudny a na dodatek jak dziadek brał go na ręce to płakał, bo bidulek się go bał, a to oczywiście ze względu na to, że widzi tego dziadka średnio raz na 2 tygodnie :( :( No a mi dodatkowo przykro, bo to akurat mój tata :( No trudno się mówi  ::)

Idę zrobić sobie jakąś kolacyjke bo już 20 a to moja pora :)

Do góry