reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejo :)

Paula, Wioluś dzięki za wsparcie :) Muszę pracować nad tym, żeby się tak nie przejmować wszystkim, ale teść mi zawsze wyjątkowo działał na nerwy i stąd to wszystko :(

Kamila ja tez biorę wieczorem, o 23 dokładnie, ale powiem Ci, że ostatnim razem mój @ zaczął się późno wieczorem i tak "niewyraźnie się zaczął" i wzięłam dopiero następnego dnia pierwszą tabletkę.Tak samo jak byłąm u mojej ginki i miałam jeszcze wtedy nieregularne @ od tych Cerazette i mówię jej, że skąd ja mam wiedzieć, czy to jest prawdziwy @ czy tylko jakieś plamienie, to powiedziała, żeby poczekała jeszcze jeden dzień i jak będzie wyraźny @ to wziąć wtedy pierwszą tabletkę. Także chyba nie ma to aż takiego wielkiego znaczenia, chyba ...

A ja dziś jadę sama z Kamilkiem tym razem do moich rodziców do Krakowa, bo męzuś w pracy także życzę Wam wszystkim miłej niedzieli :)

reklama
Kamila kiedy to zdjęcie było robione ? Powidzenia z dietką :)

Ana mam nadzieję, że to nic poważnego z tą tarczycą. Będę trzymać kciuki za wtorkową wizytę :)

Czy któraś z Was próbowała balsamu albo kremu do twarzy Johnsona, tego, który stopniowo nadaje opaleniznę ??? Zastanawiam sie nad zakupem ...

A ja znów ważyłam się na supermarketowej wadze i znowu mniej - w tej chwili ważę niecałe 52 kg :) To już ponad 6 kg mniej niż przed ciążą :) Chyba nerwy tak na mniej działają  ::)

Kamila..:)..Bartys ma racje..jakdostaniez wieczorkiem @ to nic nie szkodzi zewezmiesz rano tabletke..:)
bo w sumie to moglabys wziasc teraz ale po co przestawiac sobie @..:) bo tabsy i tak zaczynaja dzialac ok 2 tygodna brania

jeju bartys jak Ci azdroszcze tej wagi :) najbardziej mnie boli, ze bede startowac teraz z wysokiej wagi, staram sie uwazac na to co jem, ale i tak waga prawie nie drgnie ::)

ja mam balsam o podobnym dzialaniu tylko Dove, efekt jest slabiutki, opalenizna taka tyci-tyci, b delkatna, ale za to ladny zapach.

o didi dzieki ze wspomnialas ze dzialaja po 2 tyg bo tego nie wiedzialam i za miecha bylabym mamcia nowej fasolinki.:D
zastanawiam sie czy lepiej mi brac o 9 rano czy 9 wieczorem-bo to tez mi pasi.choc tak sobie mysle ze czasem wieczorem moge byc gdzies na imprezie za to rano moge miec kaca hehe :D

hejka dziewuszki i maluszki !
pogoda cudna, jedziemy nad jeziorko, cos slabo mi ta moja nauka idzie :(

Kamila ja biore wieczorem i zdarza mi sie nie pamietac :p nigdy nie bralam rano ale moze to i dobry pomysl :( bo wieczorem zdarza sie byc poza domem (no teraz juz zdecydowanie rzdziej) i jak nie masz tableteczek przy sobie to kiszka, a rano zawsze jednak w domku wiec moze do sniadanka ;)

Ana no czekam na ta twoja konkretna wizete u lekarza i pierwsze miejmy nadzieje usg ;) a powrot do pracy ciekawe na jak dlugo :) i czy powiesz tam jakiejs kolezance ??? i kiedy szefowi hihi :laugh:

ja jestem zadowolona z Avonu kremiku brazujacego do nóg i on jest jednoczesnie na cellulit ;) nadaje ładny kolor :)
z Dove ani Johnsona nie probowalam :)
bartys mniej sie stresuj kobitko - Ty bardzo wrazliwa jestes na otoczenie prawda ???
Ana a Ty nawet nie mysl o odchudzaniu :( poczekaj co powie lekarz ;)
Kamila podziwiam twoja dietke - a zdjecie motywujace bardzo ladne tzn Ty baaaardzoooo ladna !!!

Ja to bym najchetniej z 10 kg oddala. ;D Ciagle sie pocieszam, ze jak skoncze karmic piersia to schudne, ale mniej wiecej wtedy bede w Polsce wiec jak zwykle przybedzie mi extra kg... Ojej, musze jednak schudnac przed wyjazdem do Polski, zebym miala jak tyc! ;D Mmmm... Polskie jedzenie CODZIENNIE!! Wooow... Az mi slinka zaczela cieknac! Wszystkie te moje male ulubione pysznosci ktorych tu nie ma - ptysie, karpatki, pycha paczki, kubusie, pawelki, czekolada wedlowska truskawkowa, torcik wedlowski, pierniczki, paluszki, michalki, delicje... A to dopiero szczyt gory lodowej!!! Nie mam sumienia sobie odmawiac bedac w Polsce, bo wiem, ze potem znow przez kilka lat nie bede tego jadla, no i tycie murowane... ::) ::)

Poczytalam sobie troche ten watek. Beatka, co Ci na wypadanie wslosow pomoglo?? Bo mi tez strasznie nadal wychodza :(

Co do kosmetykow z avonu to smiac mi sie chce, bo co kobietka to inna opinia ;) Joeey chwali samoopalacz - ja niecierpie ich samoopalacza jest smierdzacy :) Natomiast kremow, ktore tak ganicie, uzywam tylko z avona ;) moze zalezy jakie kremy, hmmm, ja wylacznie tych sloiczkowych drozszych nieco. W ogole generalnie zadowolona jestem z tych kosmetykow ;)

reklama
hej hej...a ja bylam w sklepie bo ziemniakow w domku bylo brak na obiadek..i kupilam synalkowi cosik ale to na zakupach..:D.

Kamila w AUchanie naja wyprzedaze..:D ciuszkow..kompleciki na latop po 10 zl..a bluzeczkekupilam za 5..:D.

Do góry