reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gosiu to niezle jak juz o 17 Filiponka kladziesz, to chyba wstajecie z kurami o 5 czy 6 ??? ja wiedzialam, ze masz syna bo ja to taka pamieciowka dobra jestem...
np ostatnio jak wszystkie nie wiedzialy gdzie Ana to doskonale pamietalam, ze pisala, ze do rodzicow na tydzien zmyka ale poniewaz juz Wandzik mnie uprzedzil i wyslal smska to nie odezwalam sie bo bylo wyjasnione ;)
takze naprawde mam dobra pamiec :laugh:
Anetko a czemu Ty tak bardzo sie nimi przejmujesz ??? olej ich :(

reklama
Anetko no kurcze, czasem też się nad tym zastanawiam, ale to chyba wynika z mojej zaborczości o Kamilka i chyba też z tego, że ja się ciągle muszę czymś przejmować i cięzko mi własnie olać pewne reczy i odpuścić :( :(

Kamila ale miałaś wczoraj zaje...sty dzień  ;D ;D ;D no i szkoda, że nie masz fasolki ;) Kamila ja tabletki biore o 21, wole wieczorem niż rano, bo rano to różnie można spać  ;) no i oczywiście mam przypomnienie w telefonie  ;D

Didi no prosze jaki Alutek zdolny  :laugh:

Asiu pewnie tego już nie przeczytasz bo nie bedziesz tyle nadrabiać ale jakom żem teściowa to chciałam pogratulować Majeczce ząbka  :laugh:

Ja juz mam wakacje i jestem nawet dumna z siebie, bo mam dwie 4,5, a reszta same 5!
Beatko gratuluje!!! :D

Asia dziś nam oszalała przed wyjazdem  ;) ;D ale może morskie powietrze ją trochę orzeźwi  ;D

Właśnie, Beatko zapomniałam pogratulowac takich super wyników ! Gratulacje :) :)

Lecę Dziewczynki kąpać Kamilka a potem mamy na wyluzowanie piwko i filmik "Skazany na bluesa" do obejrzenia :)

Śpijcie słodko i miłego wieczorku :) papa

Joeey ja też ama raczej dobra pamiec ;) i też pamietałam ze Ana pisała że jaj nie będzie :laugh:

A Filiponka tak predko kłade bo ona sam juz o 17 nie daje rady piszczy trze oczka no to co go będe męczyła  :laugh: kąpiel i go kłade a on sie budzi ok 6 dostaje mleko i śpi do 8 a raz nawet spalismy wszyscy do 10 .30 :laugh: ma synuś melodie do spania za mamusią ;) :laugh:

hej hej..my dzisiaj caly dzionek poza domkiem..powiem szczerze nie nadrabiam bo mi sie nie cghce..:D..mlody juz spi ..taki byl padniety ze nawet niezdazylam go wykapac..ale umylam buziunie..rasie..i pald jak dlugi i chrapulka.juz..a ja mam w koncu czas dla siebie...bo dzisiaj mialam jakis zly dzien wszystko mnie wkur...ale juz ok..ide sie zrelaksowac pod prysznicem..:D

Joeey no może i masz racje....ale jak tylko zobacze ze Kacperek wspina sie po szczebelkach to opusze łóżeczko :)

Bartyś nie przejmuj sie tak wszystkim, niech sobie pogada co jego ;)

Donia no to rzeczywiście wcześnie chodzi spać  ::) Kacper chodzi spać ok 20 i też wstaje nam o 5-6 no i chce sie bawić a potem koło 8 jeszcze robi sobie drzemkę  :p

no Adula tez chodzila spac po 20, teraz przestawila na 21,22 a spi zaledwie do 7 moze czasem 8 :p
Gosia to twoje drugie dziecko i napewno jako doswiadczona mama tak sie nie cykasz jak wiekszosc z Nas tutaj i wiesz, ze danonem nie zaszkodzisz Filipkowi - ja Ciebie negowac czy oceniac nie bede ;) wiem, ze napewno jestes dobra matka ;D

bartyska nie przejmuj sie tesciami wiem po sobie ja juz sie niczym snie bede denerwowac ale swoje racje wywale i koniec :D

Wkoncu Olus zasnela a ja ide do lodowki po browarka im mniej mezus wypije tym lepiej dla niego hehe ;D a tak na serio to wypije troche piwka i ide spac bo jutro musze wczesniej wstac
Dobranoc mamusie :)

reklama
Joeey dokładnie kazda z nas jest super mamuśką i robi jak uważa ;) :laugh: ja jadłam tego danona a Filip jak mnie widzi z łyzeczką to sie zaraz trzęsie i też tak było teraz to mu dałam troche :D kumpela daje małemu tez takie ale on ma 10 miesięcy musze sie dowiedzieć kiedy dawała pierwszyraz ;D
Ale ja pamiętam że Oskarowi danonki te małe to dawałam napewno przed ukończeniem roczku mimo ze miał skaze białkową ::) smakowały mu bardzo skaza minęła i jest ok ;D :laugh:

Moze nie powinnam tutaj o tym pisac ale daje tez polizac loda jak jem sama :laugh:

Do góry