reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprysia Ida tez warczy piszvzy itp. a mama i tata to jescze dłuuuuuuuuugo nie powie ;D ;D

joeey trzymam kciukasy :) będzie dobrze :laugh:

dobranoc :laugh:

reklama
Hej dziewuszki
Obiecałam ,to się odzywam.
Wy o mnie pewnie już zapomniałyście :( ale ja o Was nic a nic  ;)bo podczytuje Was po kilka razy dziennie,przeżywam wszystkie problemy,alergiczne(Wandzia), Kacperkowy spadek z wersalki, i wiele, wiele innych.Zazdroszczę postępów dzieciaczków bo Julia zaczeła przewracać się z plecków na brzuszek dopiero dwa dni temu czyli w swoją półrocznicę ale od tego momętu robi to non stop,za to siedzi już sama bez podtrzymywania.
Będę za momęcik wklejała nasze zdjęcia do albumu.

Sorbuś, Ewela to wcale nie taki rzut beretem macie do tego Krakowa :( Ale najważniejsze, że chce się Wam przyjechać :)

Anetko 3 mam kciuki :)

Paula no w takim tempie na pewno szybko dojdziesz do 2000 posta ;)

Pędzę na inne wątki, więc tymczasem Dobrej nocki Wam życzę :)

joeey gochna ulzylo mi.
joeey cyprys tak piszczy glosnpo ze az oczy zamyka bo jemu samemu za glosno i sie z tego cieszy!! :D
amelka kto niby zapomnial o tobie ???
ide wziasc goraca kapiel bo mnie cos jajniczek pobolewa a jeszcze trzeba byc w formie na nocne molestowanie ;)

Witam z rana :)
Wczoraj wieczorem juz nie dałam rady wejść.... :p ale widzę że nie mam dużo nadrabiania :)

Kacperek w nocy ładnie spał tylko obudził się o 4:50 to wzięłam go do nas do łóżka i tak spaliśmy do 6:50 :) teraz zjazdł i bawi sie w łóżeczku a ja mam czas żeby napic się kawy :)

Witam!
A ja do Krakowa mam 80 km. Jak nie mieliśmy jeszcze WeroNiśki to czesto tam bywaliśmy (lubimy Kraków). W najblizszym czasie z pewnością wybierzemy się z Małą (sobota, niedziela). Także jeżeli spotkanie tam będzie to chciałabym w nim uczestniczyć :-)

WeroNika też "mówi" - dużó "mówi" - jak jej smutno to mówi: mamumi, meme. Z radości piszczy, krzyczy i kłócić się też już potrafi. Często woła tatę: EEEeeeeejjj i tatuś już musi na nią patrzeć.

Pozdrawiam
Dorota z WeroNisią

Asiu no to dobrze, że z Magdą wszystko ok :) napewno wszystko się uda i będzie razem z dzidziusiem szczęśliwa :)
no rzeczywiście tyle leżeć  ::) ale czego nie robi sie dla własnego dziecka  ;)

Gabi no napewno to niesamowite uczucie i ja jak usłysze pierwszy raz takie nawet nieświadome mama to będę chyba latać ze szczęścia  ;D

Kamila nie martw sie, na wszystko przyjdzie czas, Kacperek też jeszcze nie mówi tak złozonych dźwięków jak mama, dada, tata czy baba tylko stęka, krzyczy i po swojemu sobie gada :) czytałam w książce że dzieci przewaznie w 7-8 miesiacu zaczynaja mówić mamam, baba, dada bez zrozumienia, w 9-10 mówią ma, ba, da a dopiero w 11-12 mówią mama, tata ze zrozumieniem :) oczywiście to jest ogólny zarys więc są wyjatki.

siemanko z rańca..:D

moje dziecię tez mówi..ejjj...bardzo czesto gdzieś jedzie a ja nie wiem gdzie?? bo wola "jade jade jade mówi tez. baba.. , daj.. no i klutnie albo sceny niezadowolenia tez juz umie urzadzic nie lepsze niż mamusia ;D

reklama
Joeey trzymam kciuki bardzo mocno bo pewnie teraz masz egzamin albo zaraz bedziesz miała  :)

Amelka gratulacje dla Julci przewracania sie na brzuszek :) dzieci różnie sie rozwijają i nie masz się czym martwić :) w tej mojej książce mam taka tabelkę i tam jest zaznaczony cały rozwój dziecka w pierwszym roku życia....przekręcanie sie na brzuszek jest zaznaczone między 5 a 7 miesiacem z zaznaczeniem bardziej na 6-7 miesiąc więc Julcia jak najbardziej rozwija sie dobrze :)

Bartyś a tak powaznie to nie zawsze mam tyle czasu na bb ale jak juz mam to z przyjemnością go z Wami spędzam :) no a prasowanie czeka hehehe  ;) ;D ;D ;D

Do góry