reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila jeszcze nie mam kilku dziewczyn, musz eje scignąc na priva i wreszcie to skończyć ::) no a niektóre dziewczyny to chyba już nie wchodzą wogóle na bb (bo liste wzięłam z albumiku) więc chyba je poprostu skreśle co???

reklama
No cześć Kochane!
Sorbek, nakryłaś mnie dzisiaj, ja Was tu od czasu do czasu podczytuje...
Przede wszystkim witajcie wszystkie forumowe "starsze" i "nowsze" grudniowe Mamusie! I od razu wielkie dzieki za pamięć i życzenia dla mojej Półroczniaczki.
Wszystkie Dzieciątka są superaśne, słodziaki nasze grudniowe!!!
A z Waszych tu zapisków nieraz czerpię!!! Dzięki.
Nie obiecuję, ze będę częściej (bo ju ż obiecywałam kilka razy), ale postaram się

A u nas... My mamy sie w miare dobrze, ja od początku czerwca wróciłam do pracy. Żebym miała mniej stresu i nie nawał pracy zostałam czasowo przeniesiona do innych zajęć, a efekt póki co jest taki, że się tu nudzę. I wkurza mnie to bo siedzę i nic nie robie a mogłabym posiedzieć z Agatką! No ale według mojego Szefostwa to dla mojego dobra i dyskusji nie było. No ale że moje szefostwo jwst nieobliczalne, to jestem przygotowana na różne niespodzianki...
Z rozstaniem jakoś sobie z Agatka dajemy radę. Została z moja Mamą i wiem że została w najlepszych rękach w jakich mogła. Nie wiem tylko jak długo wytrzymam ja z mama a mój mąż z Teściową na 50m2...
Agatka rośnie, po zawirowaniach trochę apetyt jej wrócił, no ale przez tę alergię ostrożnie opróbujemy nowości, ona zreszta nie taka chętna. nutramigen przypadł jej do gustu (nie wiem jak to możliwe, ale to dobrze). Zupy gotuje jej Babcia - chyba nie na tym wątku to powinno być, przepraszam, ale troszke Wam tu popiszę...
Młodą moją za to rozpiera energia i chęć pójścia sobie własna drogą. Jeszcze na siedząco się nie trzyma, za to na rękach kllanach i brzuchu jak jej zależy to sobie pójdzie, no tylko ona z tych niecierpliwych i nerwusów. Sorbek, zazdroszczę Ci tego, że Córcia tak ładnie bawi się sama tak długo... ja tego nie znam. Jeszcze chyba zęby daja nam teraz w kość (2 pierwsze poszły bez klopotu, a teraz chyba zaczęły się schody). No i za dużo do zrobienia ma to moje Dziewczę naraz i czasu tak mało, że ostatnio to juz o przespanej nocy zapomniałam...

(h)anka numer telefonu komórkowego (jak nie masz to domowego) i adres e-mail :) robię taką listę wszystkich grudniówek, potrzebną do kontaktowania sie w sparwie zjazdu :) prześlij dane nam mój e-mail blodyna@wp.pl

Fajnie, że sie odezwalaś :laugh: dobrze że nas czytasz,a le też częściej pisz, jak Ci się nudzi w pracy to pisz w pracy ;) :laugh: fajnie, że Agatka zdrowo rośnie, gratuluje ząbków!!! Buźka :-*

Asiu już dawno miałam się zapytać i ciągle zapominam....jak tam się czuje Twoja szwagierka???

Pati a co słychac u Twojej polskiej koleżanki i jej dzidziusia???

no prosze nie tylko (h)anka nas podczytuje ale i Amelka....odezwała sie do mnie na gg bo bała sie że ją z listy skreślę ;) ;D i obiecała że wieczorem sie odezwie :)

Rany, Paula skąd Ty masz tyle czasu, żeby tyle siedzieć na bb ???

A nasz wczorajszy wypad nad wodę na grilka był baaardzo udany :) Nie ma to jak luz bez teściów  ;D

Gabi Kamilek jak marudzi, to też mu wychodzi takie " mama mama  " ale to faktycznie przypadek na tym etapie :(

Ewela Sorbek a gdzie Wy mieszkacie ??? Ja baaardzo chętnie się piszę na takie spotkanie, bo ja pod Kraków podchodzę ( Wieliczka :) )

Cyprysiowa gratulacje :)  :)

reklama
Hej - Ja na chwilke bo zaraz zmykam do nauki - tak mi sie nie chce, ze odpadam...buuu....
nadrobilam ale rozpisywac sie niestety nie bede :-[
dobrze, ze trzymacie kciukasy - to napewno pomoze ;D
jutro bede cala happy jak juz napisze ten exam :p

WSZYTKIM DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJ - DUZO SLONKA ZDROWKA I RADOSCI !

Gabi gratuluje, wierze, ze sie wzruszylas, ja tez bym sie cieszyla bez roznicy czy swiadomie czy nie ;)
sciskam Was mocno ! milej reszty dnia ;D

Do góry